Zlaté Ověřeno zákazníky
Menu

Produktové kategorie
  • -36%
  • Katalogové číslo: 200940
  • Průměrné hodnocení
    Nehodnotil ještě žádný zákazník.

Carne Labs Glutamin 500 g

100 % čistý krystalický L-glutamin v práškové konzistenci. Pravidelné používání čistého L-glutaminu podporuje imunitní systém a urychluje zotavení po tréninku.

sekce
Glutamin
Výrobce:
Carne Labs
balení
500 g

699 Kč (sleva 36%)

449 Kč

skladem

PO PŘIHLÁŠENÍ ZVÝHODNĚNÁ CENA
Nejlevnější doprava od 59 Kč
Při nákupu nad 1500 Kč doprava zdarma

CARNE LABS GLUTAMIN 500g

Tento Glutamin je vyráběn TOP fermentační technologiií Glutamin aminokyselina s mnoha funkcemi v metabolismu lidského těla. Suplementace glutaminem snižuje atrofii svalu při katabolických stavech a šetří tělesné proteiny anabolickým působením-urychlením proteosyntetických dějů. Glutamin příznivě podporuje integritu střevní sliznice a imunitní funkce. Náš výrobek obsahuje glutamin,který je vyráběn fermentační technologí. Vysoce kvalitní a šetrná výroba suroviny, neobsahuje žádná rezidua, která mohou vznikat při klasické výrobě. Glutamin fermented je prvním svého druhu na našem trhu. Glutamin má mimořádně vysokou čistotu a kvalitu.

Doporučené dávkování:

  • 2x denně 2,5 - 5 g (1-2 zarovnané kávové lžičky) a to během dne a před spaním.
  • Časová prodleva mezi jednotlivými dávkami by měla být minimálně 4 ho-diny.
  • Neužívejte v průběhu fyzické zátěže a krátce po jejím ukončení! (podávání v těchto fázích organismus zatěžuje).
  • Na počátku doporučujeme užívat dávky nižší, přibližně po 1 týdnu je možné dávky postupně zvyšovat.
  • L-Glutamin je vhodné kombinovat s kreatinem, s výrobky typu Gainer nebo s výrobky obsahující do 60 % proteinů.  

Použití: Odměřte množství L-Glutaminu (1 zarovnaná kávová lžička = cca 2,5 g). Obsah lžičky do-poručujeme rozpustit v nápoji (1 lžička do cca 2 dcl nápoje). Pro použití nejsou vhodné alkoholické ani mléčné nápoje.

Rozdíl mezi L- Glutaminem pocházejícím z fermentace a z chemické syntézy

Vlastnosti produktu

L-Glutamin, pocházející z fermentace, je vyráběn mikrobiální fermentací a čištěn extrakcí, purifikací atd. Velmi zřídka kdy je v tomto procesu výroby používána jakákoli těkavá látka. Proto tento druh L-Glutaminu patří k přírodním produktům a splňuje koncept „Green Enviromental Protection“ = „ochrany životního prostředí“. Na druhé straně, při použití L-Glutamové kyseliny, jako hlavního surového materiálu pro výrobu L-Glutaminu, pocházejícího z chemické syntézy, je zapotřebí několika toxických chemických sloučenin, jako jsou například methanol, CS2, čpavek atd. Proto tento druh L-Glutaminu nelze řadit k přírodním produktům.

Účinnost v lidském těle

L-Glutamim pocházející z fermentace si osvojuje mikrobiální fermentaci a využívá pro svůj vznik enzymatické reakce. Proto je stupeň jeho biologického využití vysoký a jeho vstřebatelnost, funkce a vliv jsou pro lidské tělo příznivé. Na druhé straně, u L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy, nejsou jeho funkce a vliv tak dobré jako u produktu vyrobeného fermentací. Samozřejmě může mít také v lidském těle vedlejší účinky kvůli těkavým organickým nečistotám a zbytkům.

Kvalita produktu

Toxické a škodlivé sloučeniny, jako jsou methanol, CS2, čpavek atd., jsou při výrobě L-Glutaminu chemickou syntézou nezbytné. Methanol, sulfidy a jiné látky je však složité z produktu odstranit dokonce i iontovou výměnou, destilací atd. Zůstanou více či méně v konečném produktu a po požití jsou lidskému tělu škodlivé. Dále je v chemickou syntézou získaném L-Glutaminu zřetelnější pachuť pocházející z čpavku a sulfidů. Tato pachuť získaná chemickou syntézou je v produktu při spolknutí stále patrná, přestože čichem není postřehnutelná. Fermentací získaný L-Glutamine nepotřebuje při své výrobě žádnou z výše zmiňovaných toxických nebo škodlivých látek, čímž se předchází  zbytkům organických těkavých nečistot v produktu a nevýhodám chemické syntézy.

Výrobní prostředí

L-Glutamin pocházející z mikrobiální fermentace je vyráběn skrze biochemické reakce v podmínkách s normální teplotou a tlakem. Zřídka kdy jsou používány jakékoliv organické těkavé látky, což vše dohromady zajišťuje lepší výrobní prostředí. Proto tato výroba vyhovuje standardům ochrany životního prostředí. Malé množství zbytkového kalu, destilátu a odpadní vody může být zlikvidováno s následujícími omezeními: *Veškeré usazeniny zachycené na filtračním rámu při tlakové filtraci tekutiny, vzniklé při kvašení, je možno použít jako přídavné krmivo pro ryby, prasata atd. *Malé množství zbytkové vody může být po dokonalém zpracování a vyčištěná vypuštěno. *Destilát může být dále lépe využit po přeměně na vysoko-thiamino-proteinové hnojivo. Všechna tato opatření pomáhají předcházet znečištění životního prostředí a pomáhají zajistit čistotu výroby. Na druhé straně prostředí výroby L-Glutaminu pocházejícího z chemické syntézy je horší kvůli přídavným toxickým a škodlivým chemickým látkám, jako jsou metanol a CS2, které poškozují životní prostředí dokonce i po zpracování.

Budoucnost vývoje

L-Glutamin pocházející z mikrobiální fermentace patří k přírodním produktům. Vyhovuje mezinárodním požadavkům ochrany životního prostředí a zřídka kdy může životní prostředí znečistit. Proto může být jeho velkovýroba realizována a budoucnost této výroby je optimistická. Na druhé straně je bez budoucnosti L-Glutamin, vyráběný chemickou syntézou, při použití škodlivých chemických látek, jako jsou metanol, CS2 atd., které mají za následek špatné výrobní podmínky a znečišťují životní prostředí. Proto byla výroba L-Glutaminu chemickou syntézou kompletně zakázána v mnoha jiných zemích, jako jsou Japonsko, Korea atd.

Složení v 500g:

L-glutamin 500g

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.


Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         
image  

Zboží ještě nebylo okomentováno, buďte první.


Vložit dotaz

Recenze: *
         
image