Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Bio kakao se bájecne hodí do tradicních i tech méne obvyklých dezertu. Vykouzlíte s ním bájecnou mramorovou bábovku, brownies, zmrzlinu i treba cokoládové smoothie. Posypte si s ním ranní kaši nebo s ním ochutte ruzné nepecené dezerty.
Kakao je vyrobeno ze semen kakaovníku a je základní surovinou pro výrobu cokolády. Má výraznou horkou chut a pestuje se predevším v západní Africe. Puvod kakaa ale najdeme v Jižní Americe, odkud se v 16. století dostalo i do Evropy.
Dávkování: Použijte dle potřeb.
Balení: 150g
Minimální trvanlivost: Viz. obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny ve složení produktu tučně zvýrazněný.
Výživové údaje na 100 g
|
|
Energetická hodnota
|
1 375 kJ / 329 kcal
|
Tuky:
|
10,0 g
|
z toho nasycené mastné kyseliny:
|
6,5 g
|
Sacharidy:
|
20,0 g
|
z toho cukry:
|
0,5 g
|
Vláknina:
|
33,0 g
|
Bílkoviny:
|
21,0 g
|
Sůl:
|
0,1 g
|
Složení: kakaový prášek* se sníženým obsahem tuku (obsah kakaového másla nejméně 10 %). Může obsahovat stopy lepku, arašídů, sóji, skořápkových plodů a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.