Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši .
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Tapiokové perly na výrobu skvělého exotického pudinku, sladkých a slaných pokrmů a k zahušťování.
Inulin rozpustná vláknina v komfortních sáčcích. Univerzální použití. Splňuje zásady vegan.
Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Loupané konopné semínko v biokvalitě. Je měkké a má příjemnou máslovitou chuť.
Směs vloček v biokvalitě obsahuje čtyři druhy obilných vloček – vločky ovesné, špaldové, žitné a pšeničné. Specifické vlastnosti jednotlivých obilovin se v této směsi vhodně kombinují a doplňují.
Sirup k dochucení jakéhokoliv pokrmu připomínající lahodný karamel.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Má přijemnou kukuřičnou chuť a vůni. Snadná a rychlá příprava univerzální přílohy.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Jasmínová rýže v BIO kvalitě, lehce voní po jasmínech a ideální využití najde v asijské kuchyni.
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Strouhanka z kukuřice jako alternativa běžně dostupné strouhanky. Můžete s ní obalovat, zahušťovat nebo ji přidávat do těst.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Cizrna neboli římský hrách je luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí.
Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty.