Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU KRÁTKÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 30.5.2024)
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Rýžová mouka se vyrábí mletím rýže. Nejčastějším typem rýže je rýže setá, která je jednou z nejpoužívanějších potravin na světě.
Rýžová mouka přináší nové kulinářské možnosti do kuchyně celiaků. Některé bezlepkové směsi špatně drží při sobě, což snadno můžete napravit přidáním rýžové mouky.
Návod k použití: Slouží při kuchyňských úpravách běžných pokrmů.
Balení: 400g
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.
Energetická hodnota 1 537 kJ / 366 kcal | |
---|---|
Tuky: | 1,6 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,6 g |
Sacharidy: | 80,1 g |
z toho cukry: | 0,1 g |
Vláknina: | 2,4 g |
Bílkoviny: | 6,0 g |
Sůl: | 0,0 g |
Složení: Rýže*. Může obsahovat stopy lepku a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství