Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU POŠKOZENÉHO OBALU. OBSAH UVNITŘ BALENÍ JE V POŘÁDKU.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Ráno dělá den a snídaně dělá ráno. Dobrá snídaně vám zajistí dostatek energie a pocit sytosti. Ale právě ráno člověk často nejvíce pospíchá a nemá na přípravu jídla moc času. V takovém případě můžete sáhnout po instantní kaši, třeba zrovna rýžové.
Rýže je přirozeně bezlepková obilovina, kterou se živí až čtvrtina zemské populace. Příprava kaše z ní trvá tradičně asi 40 minut, vy ji ale můžete mít hotovou během chvilky.
Fantazii se meze nekladou a do své kaše si můžete pokaždé přidat něco jiného. Z jednoho sáčku si tak uděláte mnoho různých a chutných pokrmů.
Použití: Rozmíchejte s mlékem či vodou.
Balení: 300 g
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění: Skladujte v suchu a při teplotě do 25 °C. Nevystavujte přímému slunečnímu záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za vady vzniklé nevhodným skladováním a použitím.
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek je vyroben v závodu se zpracováním mléčných produktů, lepku, oxidu siřičitého, sóji, vajec, oříšků, ryb a korýšů.
Energetická hodnota 1 600 kJ / 384 kcal | |
---|---|
Tuky: | 1,1 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 0,2 g |
Sacharidy: | 81,7 g |
z toho cukry: | 0,4 g |
Vláknina: | 9,1 g |
Bílkoviny: | 2,5 g |
Sůl: | 0,0 g |
Složení: Rýže pololoupaná 97 %, kukuřičná krupice 3 %. Může obsahovat stopy lepku a vajec.
Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 70 %.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké použití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu.