Sladidla a dochucovadla jsou oblíbenými pomocníky nejen ve fitness, ať už to je stévie, březový cukr (xylitol) nebo sirupy, jako je kokosový, datlový, rýžový a další. Oblíbená jsou i sladidla v podobě kapek, kdy stačí pár kapek a skvěle si dochutíte jogurt, kaši nebo kávu.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Sirup k dochucení jakéhokoliv pokrmu připomínající lahodný karamel.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky.
Třtinová sušená šťáva má podobnou chuť a vůni jako med. Vychutnejte si ji v biokvalitě jako sladidlo i dochucovadlo slaných pokrmů.
Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.