Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.
Třtinový cukr má nezaměnitelnou přírodní vůni po ovoci, jablku a medu. Můžete ho v kuchyni používat jako běžný cukr.
Krásně vybarvené krystaly bohaté na melasu dodají šmrnc, plnou chuť i vůni domácím limonádám i dezertům.
Sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat ke slazení pokrmů a nápojů.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Vyroben ze sušené celozrnné pšeničné krupice v BIO kvalitě, lze použít jako těstoviny nebo rýži
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.
okosový olej je sněhobílý tuk, vyráběný lisováním za studena. Jedná se tedy o raw produkt. Má kokosovou vůni a vašim pokrmům dodá příjemné aroma.
Bezvaječné celozrnné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Strouhanka z kukuřice jako alternativa běžně dostupné strouhanky. Můžete s ní obalovat, zahušťovat nebo ji přidávat do těst.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Cizrna neboli římský hrách je luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí.
Třtinová sušená šťáva má podobnou chuť a vůni jako med. Vychutnejte si ji v biokvalitě jako sladidlo i dochucovadlo slaných pokrmů.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Chutné lupínky z kukuřičné mouky v biokvalitě. Výtečné jako svačinka, hodí se ale i ke snídani do domácího müsli. Lze je i nadrtit a použít na obalování.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.