Můj účet
Přihlášení
Menu

Czech Virus Vícesložkový protein MPS-5 PRO 1000 g

Hodnotilo již 11 zákazníků

Czech Virus Vícesložkový protein MPS-5 PRO 1000 g

Hodnotilo již 11 zákazníků
1000 g Vanilla Ice Cream
599 Kč
skladem
599 Kč
1000 g Chocolate praline
599 Kč
skladem
599 Kč
Všechny varianty
Zobrazit méně
Doprava od 59 Kč (nad 1 500 Kč ZDARMA)

Czech Virus Vícesložkový protein MPS-5 PRO 1000 g, doplněk stravy


Vysoce kvalitní protein složený z 5 různých zdrojů bílkovin. Největší část tvoří syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM (Cross-Flow Microfiltration) a nativního mléčného proteinu (zdroj micelárního kaseinu). Zbytek tvoří směs CFM syrovátkového izolátu, hydrolyzovaný (naštěpený) syrovátkový koncentrát a vaječný albumin. Složení reflektuje aktuální studie pro nejideálnější složení proteinu pro maximální anabolismus. To vše navíc doplňují enzymy Tolerase™ L, Papain a Bromelain pro maximální využití bílkoviny a štěpení laktózy.

MPS-5 PRO je vytvořen na základě studií, které doporučují kombinaci různých zdrojů bílkovin jako nejlepší možnou volbu pro maximální anabolismus.

MPS-5 PRO v bodech:

  • 5 kvalitních zdrojů bílkovin
  • rychle i postupně uvolňující se bílkoviny
  • pro maximální růst svalové hmoty
  • obsahuje trávicí enzymy
  • 22 g bílkovin v jedné dávce

Použité látky:

  • CFM syrovátkový koncentrát (43 % bílkovin produktu): nejaktivnější forma syrovátkového proteinu. Vysoká biologická hodnota a rychlá vstřebatelnost.
  • Nativní mléčný protein (38 % bílkovin produktu): přírodní zdroj micelárního kaseinu a syrovátkového proteinu. Vyznačuje se postupným uvolňováním bílkovin.
  • CFM syrovátkový izolát (9 % bílkovin produktu): nejkoncentrovanější a nejčistší forma syrovátkové bílkoviny na trhu. Vysoký obsah bílkovin, minimum tuku a laktózy.
  • Hydrolyzát syrovátkové bílkoviny (5 % bílkovin produktu): naštěpená (předtrávená) bílkovina, která napomáhá stimulovat trávení bílkovin.
  • Vaječný albumin (5 % bílkovin produktu): vaječný albumin nabízí vysoký obsah bílkovin, je bez tuku, cholesterolu a laktózy. Albumin je pomaleji stravitelná bílkovina, která dávkuje bílkoviny postupně (déle, než syrovátkový protein).
  • Tolerase™ L: enzym kyselé laktázy, který převádí laktózu na glukózu a galaktózu.
  • Papain: proteolytický enzym, obsažený především v papáji. Hydrolyticky štěpí peptidy, amidy i estery.
  • Bromelain: enzym, který najdeme v čerstvém ananasu. Štěpí bílkoviny a sráží mléko.
  • Další použité látky: aroma (podle příchuti), prášek z bílé čokolády (příchuť Vanilla Ice Cream), odtučněný kakaový prášek (příchuť Chocolate Praline), chlorid sodný, sukralóza (sladidlo), xanthanová guma.

Doporučené dávkování: Rozmíchejte 1 dávku (30 gramů) v 300 ml vody nebo nízkotučného mléka. Použijte mixér nebo šejkr. V závislosti na denní potřebě bílkovin užívejte 2-3 dávky denně.

Balení: 1000 g

Minimální trvanlivost: Viz obal

Upozornění: Doplněk stravy se sladidly. Uchovávejte mimo dosah dětí. Výrobek není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Výrobek vyroben v závodě zpracovávajícím mléko, vajíčka, sojové boby, korýše, rybí olej, ořechy. Neobsahuje látky dopingového charakteru. Skladujte v suchu při teplotě do 25°C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním. Výrobek neslouží jako náhrada pestré stravy.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou tučně zvýrazněny v popisu složení.

Zobrazit celý popis
Skrýt celý popis

Vanilla Ice Cream

Hodnoty v dávce 30 g

ve 100 g

Energie

112 Kcal / 469 kJ

372 Kcal / 1564 kJ

Tuky

1,7 g

5,7 g

- z toho nasycené

0,8 g

2,7 g

Sacharidy

2,1 g

7,0 g

- z toho cukry

2,1 g

7,0 g

Bílkoviny

22 g

73 g

Sůl

0,43 g

1,44 g

Tolerase™️ L

600 FCC**

2000 FCC**

Trávící enzymy

25 mg

84 mg

Tolerase™️ L

12,5 mg

42 mg

Tolerase™️ L

12,5 mg

42 mg

 

Chocolate praline

Hodnoty v dávce 30 g

ve 100 g

Energie

105 Kcal / 442 kJ

351 Kcal / 1474 kJ

Tuky

1,3 g

4,3 g

- z toho nasycené

0,6 g

2,0 g

Sacharidy

1,4 g

4,7 g

- z toho cukry

1,3 g

4,3 g

Bílkoviny

22 g

73 g

Sůl

0,43 g

1,43 g

Tolerase™️ L

600 FCC**

2000 FCC**

Trávící enzymy

25 mg

84 mg

Tolerase™️ L

12,5 mg

42 mg

Tolerase™️ L

12,5 mg

42 mg

** Food Chemicals Codex, jednotek laktázové aktivity

Složení příchuť Vanilla Ice Cream: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), prášek z bílé čokolády (sukróza, kakaové máslo, mléčný prášek), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).

Složení příchuť Chocolate Praline: CFM syrovátkový koncentrát (z mléka, instantizér: slunečnicový lecitin), Nativní mléčný protein (koncentrát, zdroj micelárního kaseinu), CFM syrovátkový izolát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Hydrolyzovaný proteinový koncentrát (z mléka, instantizér: sojový lecitin), Sušený vaječný albumin z bílků, Odtučněný kakaový prášek, Aroma, Chlorid sodný, Sladidlo (sukralóza), Xanthanová guma, Enzymy: Papain, Bromelain, Mikrogranulovaná galaktosidáza (laktáza Tolerase™️ L).

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou tučně zvýrazněny v popisu složení.

Zobrazit celé parametry
Skrýt celé parametry

Recenze Hodnotilo již 11 zákazníků

  • 21. 11. 2021 v 20:56
    Kamil Hloušek
  • 12. 11. 2021 v 13:19
    Lukáš Vala
  • 29. 10. 2021 v 15:13
    Martin Novotný
  • 20. 9. 2021 v 14:26
    Adam Rambousek
    Výborný protein chuťově jen špatná rozpustnost.
  • 22. 7. 2021 v 16:24
    Katka
  • 28. 6. 2021 v 14:07
    David Kupka
    Klasika, kvalitni protein za fer penize. Chuť boží a jednoznačně doporučuju.
Máte s produktem zkušenost? Napište recenzi a pomozte tak ostatním zákazníkům s rozhodováním. Děkujeme :-)
Přidat vlastní hodnocení

Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         

Dotazy Zeptejte se, rádi vám pomůžeme

O našich produktech víme skoro vše. Zeptejte se, rádi vám pomůžeme.
Přidat dotaz

Vložit dotaz