Prodej byl ukončen
Mnoho sportovců má obavy z používání sójových bílkovin, protože obsahují tzv. fytoestrogeny. Existují názory, že tato přírodní forma estrogenu podporuje tvorbu tělesného tuku. Tyto látky se přirozeně vyskytují v sójových výrobcích (např. tofu), ale v žádném případě v SOY 80+. Při zpracování surovin jsou totiž tyto nežádoucí složky za použití speciálních výrobních procesů zcela odfiltrovány. Takže už nemusíte mít obavy z používání sójových bílkovin. Protein v těle právě naopak podporuje destrukci tukové tkáně a umožňuje dosažení vyrýsovaného, pevného svalstva. Čistý sójový izolát obsahuje více než 90 % bílkovin a vysoké množství glutaminových peptidů, naproti tomu téměř žádný tuk a sacharidy a absolutně žádnou laktózu. Biologická hodnota je srovnatelná se syrovátkovou, mléčnou nebo vaječnou bílkovinou. Navíc díky déletrvajícímu trávení zásobuje svalstvo stavebními látkami postupně, delší dobu.
Doporučené použití:
Nutriční informace:(1 dávka - 30 g):
energie 109,5 kcal,
bílkoviny 24,6 g,
sacharidy 0,7 g,
tuky 0,8 g,
vitamin C 25,5 mg,
vitamin B1 0,9 mg,
vitamin B2 1,1 mg,
niacin 9 mg,
vitamin B6 1,5 mg,
vitamin B12 0,9 µg,
kyselina pantothenová 4,2 mg,
vápník 54 mg,
železo 4,8 mg,
hořčík 60 mg,
glutaminové peptidy 300 mg,
celkem L-glutamin 2850 mg
Složení:sójový izolát, aroma, rostlinný tuk, glutaminové peptidy, guarová guma, uhličitan hořečnatý, cyklamát sodný, acesulfam-K, sacharin, kyselina citronová, kyselina askorbová, nikotinamid, kyselina pantothenová (vápenatá sůl), pyridoxin HCl, riboflavin, thiamin HCl, vitamin B12
Potravina určená pro zvláštní výživu