









Hotové maso ve vlastní šťávě bez konzervantů od českých producentů.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené krájené na tenké plátky, vhodné pro přípravu sendviče nebo do salátů.
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Krémová polévka s exotickým nádechem zázvoru, citrónu, koriandru a špetkou chilli pro zahřátí.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Libové hovězí maso v omáčce bez konzervantů od českých producentů.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Skvělé k hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Plátky kachního masa v kokosové omáčce s červenou kari pastou, citronovou trávou a limetkou.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
Křehká kachní prsa v jemně pálivém thajském kari s batáty, mrkví a kokosovým mlékem.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Lehce pikantní kokosová polévka dle thajské receptury s kuřecím masem a bylinkami.