Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%.
Zdravější alternativa slazení, vyrobeno z přezrálých datlí a s výraznou chutí
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Kurkuma v sobě obsahuje vysoké množství silného antioxidantu kurkuminu, který je známý svými všestrannými pozitivnímu účinky.
Tento ovocný džem je skvělou alternativou pro ty, kteří se chtějí vyhnout přidanému cukru.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Sladidlo bez kalorií, s nulovým glykemickým indexem a stejnou sladivostí jako cukr
100% rostlinné sladidlo z výtažku rostliny Stévie sladké. Náhražka cukru. Nula kalorií.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Xylitol neboli březový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a nízký glykemický index.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
BIO zázvor obsahuje pestrou škálu mnoha vitamínů a minerálů jako například draslík, hořčík, mangan a vitamíny C a B.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Ta naše je z Ugandy a kromě své výrazné, plné vůně dodá vašim dezertům i cukroví také pořádnou nálož chuti.
Nekyne, ale místo toho ohromě chutná. Jídlům přidá plnou a výraznou chuť. Vynikající pomocník i pro vegetariánské vaření.
Omáčka je vhodná ke grilovanému masu či zelenině a pochutnají si na ni všichni.
Směs tvoří skořice, muškátový oříšek, hřebíček, kardamom, nové koření, muškátový květ a zázvor.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Náhrada běžného cukru a jiného sladidla.
Březový cukr, je přírodní sladidlo, které vypadá a chutná jako obyčejný cukr, ale obsahuje o 40 % méně kalorií.
Low Carb sladidlo nové generace vyrobené unikátní patentovanou metodou z kořene čekanky.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Erythritol je vhodná náhrada klasického cukru či umělých sladidel s GI 0.