Low carb stolní sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky a rostlinné vlákniny.
Lahodná, sladká, aromatická a nízkokalorická omáčka s výjimečnou příchutí!
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Ve srovnání s běžným řepným cukrem Erythritol vypadá i chutná stejně, má velmi podobnou texturu jako řepný cukr bez jakýchkoliv příchutí. Jeho sladivost je přibližně 70%.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Erythritol je vhodná náhrada klasického cukru či umělých sladidel s GI 0.
Sirup k dochucení jakéhokoliv pokrmu připomínající lahodný karamel.
Xylitol neboli březový cukr má stejnou sladivost jako běžný cukr a nízký glykemický index.
Pokud máte rádi kečup a kvalitní složení, tak tohle je pro Vás ta správná volba. BEZ CUKRU, slazeno erythritolem.
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Nápojový koncentrát s vlákninou, vitamíny, vysokojakostními aromaty a stévií pro výrobu nápojů při KETO dietě, low carb a redukční dietě.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky.
BIO zázvor obsahuje pestrou škálu mnoha vitamínů a minerálů jako například draslík, hořčík, mangan a vitamíny C a B.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Rostlinné sladidlo bez kalorií vhodný pro každodenní použití.
Sladidlo na bázi sukralózy v prášku bez přidaného cukru, bez lepku a palmového oleje, s inulinem.
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě.
Je zcela bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…).
Pokud máte rádi ostré a kvalitní složení, tak tento kečup je přesně pro Vás.
Čekankové slazení obsahuje jen 5% sacharidů, což je 10-15x méně než obsahuje agávový sirup a javorový sirup.
Bio skořicový cukr slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst.
Pokud máte rádi kečup a kvalitní složení, tak tohle je pro Vás ta správná volba.
Pravá ceylonská skořice, která má spoutu benefitů pro zdraví. Skořice je již po staletí využívána k léčbě různých zdravotních problémů jako například menstruační problémy, artritida, kvasinkové infekce, průjem, rýma a chřipka a zažívací problémy.
Až o 40% nižší energetická hodnota a glykemický index oproti běžnému cukru a jiným sladidlům.
Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana.
Třtinový cukr s obsahem pravé vanilky.
Prebiotická vláknina získaná z kořene čekanky, která v obsažených pokrmech zajistí skvělou sladkou chuť s velmi nízkým glykemickým indexem.