Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitamíny, enzymy, aminokyselina, minerální látky a stopové prvky. Čočka má jemnou chuť.
✅ na ozdobení pečiva, polévek, do zeleninových nebo těstovinových salátů
✅ možné použít také k přípravě čerstvé domácí zeleninové šťávy
✅ konzumujte nejlépe syrové, pro zachování všech výživných látek
✅ BIO
Upozornění: Před konzumací propláchnete vodou. Klíčky je možné uchovat 1 – 2 týdny v chladničce. Skladujte v suchu a chladu.
Distributor: Aspen team s.r.o. Akátová 1175/3, 182 00 Praha, Česká republika
Země původu: Itálie
| Návod k přípravě | |
| Doba namáčení | 8-12 hodin | 
| Doba klíčení | 4-6 dní | 
| Ideální teplota | cca 20°C | 
| Propláchnout vodou | 2-3x denně | 
| Sklizeň při velikosti | 1-5 cm | 
Složení: Semena čočky jedlé (Lens esculenta) z ekologického zemědělství.
 
				Nakličovací sklenice pro přípravu chutných a nutričně bohatých klíčků, navíc v elegantním designu.
 
				Mladé klíčící rostlinky jsou bohaté na vitaminy, enzymy, aminokyseliny, minerální látky a stopové prvky.
 
				BIO mungo fazole určené k celoročnímu klíčení, k přímé konzumaci, do salátů a podobně.
 
				BIO semena slunečnice k celoročnímu sklízení, vhodná k přímé konzumaci nebo jako přísada do jídel.