Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití. Přidáním různých surovin z nich vytvoříte mnoho chutných pokrmů.
Z jemných ovesných vloček připravíte tu nejlepší ovesnou kaši .
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Zcela jedinečné přírodní sladidlo téměř bez kalorií, vyráběné z kořene čekanky.
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Zeleno-hnědá semínka s jemnou oříškovou chutí v biokvalitě.
Strouhaný kokos s typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech
Tento zajímavý druh cukru se vyrábí z mízy květů kokosových palem. Hodí se všude tam, kam byste použili třtinový cukr
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do rizot, nádivek, polévek, salátů nebo kaší.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Inulin rozpustná vláknina v komfortních sáčcích. Univerzální použití. Splňuje zásady vegan.
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Přirozeně bezlepková obilnina dodá šmrnc i výbornou výživnou hodnotu každému jídlu. Univerzální mňamka! Promyjte ji a připravujte podobně jako rýži! Skvělá na sladko i na slano.
Jemně mletá sůl. Himálajská bílá sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva.
Má přijemnou kukuřičnou chuť a vůni. Snadná a rychlá příprava univerzální přílohy.
Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Loupané konopné semínko v biokvalitě. Je měkké a má příjemnou máslovitou chuť.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyni samotná, ale i v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.
Červená čočka nemá slupku jako jiné luštěniny a je zbarvená do oranžova. Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální.
Chutné lupínky z kukuřičné mouky v biokvalitě. Výtečné jako svačinka, hodí se ale i ke snídani do domácího müsli. Lze je i nadrtit a použít na obalování.
Perfektní výrobek. Kuskus je ochucený, není potřeba nic dodávat. Výborný jako rychlovka k večeři nebo ke svačině.