Prodej byl ukončen
Prohlédněte si nabízené alternativy.
VÝPRODEJ Z DŮVODU PROŠLÉHO DATA MINIMÁLNÍ TRVANLIVOSTI (DMT 31.5.2021)
Pšeničný sirup se hodí zejména na pečení. Optimálně sladí, v těstech dobře funguje a výslednou chuť pokrmu nezmění. Pšeničný sirup je neutrální, sladký a spíše řídký. Sirup obsahuje 21 % fruktózy, 27 % glukózy a 17 % maltózy.
Tip:Pokud použijete obilné sirupy k oslazení těsta nebo pokrmu, může se stát, že vám díky obsaženým enzymům zřídne. Pokud tomu chcete předejít, sirup před použitím krátce povařte. U pokrmů, které chcete osladit i zahustit (např. omáčky), nejdříve dejte sirup, povařte a až potom zahustěte. Pokud vaříte kaši, přidejte sirup hned na začátku vaření, ne na konci na dochucení.
TIPY NA POUŽITÍ AGÁVOVÉHO SIRUPU:
✅ vhodný na pečení
✅ vhodný do obilných i mléčných produktů
✅ vhodná náhražka cukru a medu
Použití: Určeno k přímé spotřebě.
Balení: 250 ml
Minimální trvanlivost: Viz obal
Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu. Výrobek je vyroben v závodu se zpracováním mléčných produktů, lepku, oxidu siřičitého, sóji, vajec, oříšků, ryb a korýšů.
Nutriční hodnoty
|
ve 100 g
|
Energetická hodnota
|
1317 kJ/ 315 kcal
|
Tuky
|
0,3 g
|
- z toho nasycené mástné kyseliny
|
0,1 g
|
Sacharidy
|
78 g
|
- z toho cukry
|
63 g
|
Bílkoviny
|
0,1 g
|
Sůl
|
0,1 g
|
Složení: pšeničný extrakt*, pitná voda,
*produkt kontrolovaného ekologického zemědělství
Lehce rozpustný sirup s vysokou sladivostí. Obsahuje minimální množství cukru, tudíž je vhodný i pro diabetiky a lidi vyhledávající zdravý životní styl.
Agávový sirup je velmi sladký, nejsladší ze všech sirupů, dokonce sladší než med a cukr. Hodí se pro studenou i teplou kuchyni.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové kaše.
Voňavý sirup husté konzistence a zlatavé barvy v biokvalitě. Chutí připomíná karamel. V teplé i studené kuchyni ho můžete používat stejně jako kokosový cukr ke slazení pokrmů a nápojů.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky.
The Skinny Food Co Flavour Drops jsou konečně tady!
Díky Zero Drops se nemusíte vzdát svých chutných jídel, i když minimalizujete příjem cukru.