









Hotové maso ve vlastní šťávě bez konzervantů od českých producentů.
Marinované krůtí prso, pomalu pečené krájené na tenké plátky, vhodné pro přípravu sendviče nebo do salátů.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Krémová polévka s exotickým nádechem zázvoru, citrónu, koriandru a špetkou chilli pro zahřátí.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Kuřecí v jemné smetanové omáčce s čerstvými žampiony restovanými na másle.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Libové hovězí maso v omáčce bez konzervantů od českých producentů.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Křehká kachní prsa v jemně pálivém thajském kari s batáty, mrkví a kokosovým mlékem.
Lehce pikantní kokosová polévka dle thajské receptury s kuřecím masem a bylinkami.
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Skvělé k hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Plátky kachního masa v kokosové omáčce s červenou kari pastou, citronovou trávou a limetkou.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Dušená rýže dochucená jen solí. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.