Marinované krůtí prso, pomalu pečené krájené na tenké plátky, vhodné pro přípravu sendviče nebo do salátů.
Jednoporcové polévky, které plné živin a skvělé chuti. Ideální na cesty nebo když zrovna není čas vařit.
Hotové maso ve vlastní šťávě bez konzervantů od českých producentů.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Libové plátky hovězího masa dušené v omáčce z kořenové zeleniny, cibule a rajčatového protlaku. Omáčka je dochucena divokým kořením a skořicí.
Doměkka uvařené kousky brambor bez slupky ve slaném nálevu. Před konzumací nejprve trochu natrhněte sáček a nálev vylijte. Vhodné jako univerzální příloha k mnoha druhům jídel.
15 hodin pomalu tažený vývar z hovězího masa, kostí a kořenové zeleniny, jemně solený, vhodný jako základ do polévek, omáček a pro podlití pečeného masa.
Jemná smetanová indická omáčka s kousky pečených kuřecích prsou, vychucená originálním kořením garam masala, zázvorem, kurkumou a koriandrem. Náš tip: skvěle chutná s basmati rýží.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Libové kousky krůtího stehenního masa dušeného doměkka s omáčkou z voňavé uzené slaniny, cibule a pepře.
Omáčka s dušeným kysaným zelím, mletou paprikou a kousky libového vepřového masa, zjemněná smetanou.
Svačinová polévka pro milovníky kysaného zelí doplněná kvalitní paprikovou klobásou.
Libové hovězí maso v omáčce bez konzervantů od českých producentů.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Inspirováno tradičním francouzským jídlem Cassoulet. Během pomalého vaření se bílé fazole, krůtí maso, kořenová zelenina, koření a chutná klobása promění v lahodný pokrm.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.
Šťavnaté kousky libového krůtího masa s čerstvým bílým hlávkovým zelím dušeným na cibulce a kmínu.
Silný, pomalu tažený vývar s kousky masa a kořenové zeleniny.
Intenzivní chuťový zážitek z Thajska Vám dopřeje pikantní omáčka se šťavnatými kousky kuřecích prsou, s kokosovým mlékem, kari, koriandrem a limetkou
Vařené rýžové těstoviny dochucené jen solí. Skvělé k hlavnímu jídlu nebo jako základ těstovinového salátu.
Na vysmažené slanině se restují papriky, rajčata a cibule. Do omáčky se přidává tažený hovězí vývar a pomalu dušené hovězí a vepřové maso. NÁŠ TIP! Skvěle chutná s chlebem v přírodě u táboráku.
Křehká roláda z hovězího masa bez konzervantů.
Hovězí maso zadní nakrájené na nudličky, dušené v omáčce na cibulovém základu s na másle orestovanými žampiony, podlité taženým vývarem a zjemněné smetanou.
Šťavnaté kousky kuřecího masa v jemné zeleninové směsi z červených a bílých fazolí, mrkve a kukuřice.
Krémová polévka s exotickým nádechem zázvoru, citrónu, koriandru a špetkou chilli pro zahřátí.
Tradiční thajské jídlo podle originální receptury. Jemná a přitom trochu pálivá omáčka z kokosového mléka s nejlepším tofu a šťavnatým lilkem.
Šťavnaté vepřové maso s fazolemi, které jsou dušené na základu z cibule, rajčat a paprik.
Libové kousky vepřové plece v krémové omáčce s čerstvými žampiony, zjemněné smetanou a máslem.
Hotové jídlo bez konzervantů od českých producentů.