Můj účet
Přihlášení
Menu

Reflex Micro Whey Native 2270 g

Produkt zatím nikdo nehodnotil
  • -10%
  • Doprava zdarma

Reflex Micro Whey Native 2270 g

Produkt zatím nikdo nehodnotil
2270 g čokoláda
1 899 Kč
skladem
1 899 Kč
2270 g vanilka
1 899 Kč
skladem
1 899 Kč
Všechny varianty
Zobrazit méně
Doprava od 59 Kč (nad 500 Kč zdarma)

Micro Whey Native 2270 g, doplněk stravy
 

Nová technologie přináší špičkovou kombinaci NATIVNÍHO SYROVÁTKOVÉHO IZOLÁTU jako hlavní složky a CFM syrovátkového izolátu! 

Za posledních 15 let výzkumů v Reflex Nutrition, byl vyvinut ultimativní, vysoce stravitelný nedenaturovaný izolát syrovátkové bílkoviny Mirco Whey - doposud nejčistější protein. Je to vysoce vyspělá forma speciálně navržená pro dodání vysokého množství biologicky aktivních peptidů a aminokyselin. No1 ingrediencí v Micro Whey je nedenaturovaný mikrofiltrovaný nativní syrovátkový izolát NATIVE WHEY. Je to pravděpodobně nekvalitnější forma proteinu, která je v současné době dostupná a obsahuje navíc biologicky aktivní mikrofrakce, které jsou obsaženy v přírodním čistém proteinu. Tyto částice mají prokazatelně pozitivní účinky na celkové zdraví organismu. 

NATIVE WHEY JE BIOAKTIVNÍ SYROVÁTKOVÝ IZOLÁT, VYRÁBĚNÝ PŘÍMOU CESTOU Z ČERSTVÉHO MLÉKA.

Tím se NATIVE WHEY naprosto liší od všech standarsních WPI/WPC (syrovátkový izolát a koncentrát) proteinů na současném trhu, tedy proteinů vyráběných z pasterizované (tepelně upravené) syrovátky, která je vedlejším produktem při výrobě sýrů za pomoci sýřidel a kyselin. I když tyto standardní metody nabízejí stale slušné nutriční kvality syrovátkové bílkoviny, které přinášely skvělé výsledky milionům atletů na celém světě v posledních dvaceti letech, špičková technologie se posunula nezadržitelně dál.
Výrobní technologie NATIVE WHEY tak zcela nepochybně a jednoznačně vytvořila novou éru a normu kvality pro bioaktivní syrovátkové bílkoviny.

NATIVE WHEY tak představuje naprosto odlišný syrovátkový protein oproti standardním WPI/WPC formám vyráběným ze syrovátky (vedlejší produkt při výrobě sýra). NATIVE WHEY obsahuje vysoký poměr tzv. sérového albuminu, který je velmi citlivý na vyšší teploty a změny pH, proto se při použití standardních metod ve velké míře znehodnocuje, NATIVE WHEY obsahuje take vysoký poměr bioaktivních frakcí, 5% Imunoglobulinů, růstové faktory a další subfrakce, které mají příznivý anabolický účinek.

Dalšími zajímavými parametry NATIVE WHEY je až o 166% vyšší obsah aminokyseliny Cystinu, ten je základní složkou pro tvorbu Glutathionu. Cystin je složen ze dvou molekul aminokyselin Cysteinu a je opět velmi citlivý na tepelné změny a změny pH, u standardních metod WPI/WPC tak dochází opět k znehodnocení (denaturaci) cystinu, takže finální produkt už obsahuje pouze “rozpadlé” zbytky cysteinu, který tvořil původně důležitou dvojici v základní stavbě cystinu. NATIVE WHEY obsahuje také vysoké množství L-Leucinu (nejdůležitější BCAA).
 

Jak je dosaženo takového rozdílu oproti standardním formám WPC/WPI?

Při klasických standardních metodách produkce WPI/WPC dochází k vyššímu znehodnocení (denaturaci) bílkoviny během výrobního procesu, nejdříve při výrobě sýru, kdy se mléko pasterizuje ( "tepelná desinfekce" ), následné “sráží” za pomoci kyselin a sýřidel ( změna pH = denaturace), vzniká tak základ pro sýr, nebo tvaroh a take vedlejší produkt syrovátka, která je obvykle následně opět pasterizována. Právě tato pasterizovaná syrovátka je u standardních WPI/WPC proteinů základem pro vytvoření bílkovinného koncentrátu, či izolátu, v tomto hrubém stavu obsahuje jako hlavní složku laktózu. Bílkovina je následně “izolována” za pomocí iontové výměny, nebo mikrofiltrace/ultrafiltrace. Při iontové výměně dochází k další významné denaturaci ( znehodnocení ) bílkoviny kyselinou chlorovodíkovou a ionizací prostředí. Iontová výměna tak nejvýznaměji poškozuje přirozenou strukturu bílkoviny a nabízí její nejnižší kvalitu, na druhou stranu představuje nejlevnější cestu produkce WPI/WPC, proto ji také využívá většina producentů na současném trhu (zaměření zejména na mass-marketing - pro tyto méně kvalitní zdroje je charakteristická vysoká prašnost a pěnivost proteinových koncentrátů). I když mikrofiltrace/ultrafiltrace (CFM) představuje šetrnější metodu, jejím základem je stále částečně denaturovaná (znehodnocená) pasterizovaná syrovátka. NATIVE WHEY tak představuje produkci nedenaturované, bioaktivní bílkoviny, získané naprosto odlišnou cestou, kdy díky moderní technologii mikrofiltrace a několikastupňové ultrafiltrace, dochází k izolaci bílkoviny přímo z čerstvého mléka a to za teplot, které nepřekročí deset stupňů Celsia! 
 

Srovnání značek

Micro Whey obsahuje minimálně 88% bílkovin, porovnejte si tento produkt s ostatními výrobci! Micro Whey je nezávisle testován v každé šarži, každý měsíc. Při této kontrole je přísně kontrolováno složení výrobku a minimální obsah proteinu 88%. Tento standard je těžké překonat! Tento jedinečný systém kontroly zaručuje 100% kvalitu a záruku. Navíc je testován na nepřítomnost dopingových látek dle norem kvality ISO17025. Nejdůležitějšími benefity tohoto produktu jsou rychlá a bezproblémová stravitelnost a využitelnost.

Výsledky jednotlivých testů si můžete prohlédnout na originální stránce výrobce na odkaze: http://www.reflex-nutrition.com/Protein-Testing.shtml

Rychlejší, více efektivní absorpce s Digezyme® & Lactospore®

Efektivita absorpce Micro Whey je díky speciálním Digezyme enzymům. Absolutně zvyšují efektivitu vstřebávání a absorpce proteinu. Navíc obsahuje probiotické kultury LactoSpore.

Doporučené dávkování: Berte 3 odměrky ( cca 30g ) rozmíchané s 300ml vody, nebo mléka pomocí shakeru. Dávkování je závisle na vašem příjmu bílkovin z běžné stravy, intenzitě tréninku a tělesné hmotnosti

Balení: 2270g

Minimální trvanlivost: viz obal

Upozornění: Doplněk stravy, se sladidly, vhodné zejména pro sportovce. Nenahrazuje pestrou stravu. Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Ukládejte mimo dosah dětí! Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C mimo dosah přímého slunečního záření. Chraňte před mrazem. Výrobce neručí za případné škody vzniklé nevhodným použitím nebo skladováním.

Upozornění pro alergiky: Alergeny jsou vyznačeny tučně ve složení produktu.

Zobrazit celý popis
Skrýt celý popis
 Počet dávek v balení: 
 100g
 30g
 Energetické hodnoty
 1512kj / 356kcal
 457kj / 107kcal
 Bílkoviny (nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát)
 88g
 26,4g
 Sacharidy
 2,1g
 0.6g
 Tuky
 0,4g
 0.1g
 Z toho nasycené tuky
 0,1g
 stopy
 Z toho mononasycené
 0,1g
 stopy
 Z toho polynasycené
 0,2g
 stopy
 Vláknina
 stopy
 stopy
 Sodík
 226mg
 68mg
 Laktóza
 0,7g
 0.2g
 Trávící enzymy Digezyme
 166mg
 50mg
 Lactospore
 160.000.000
 50.000.000

Složení: nativní syrovátkový izolát, CFM syrovátkový izolát,  aroma, kakaový prášek ( pouze příchuť čokoláda, čokoláda-mint), E162 ( pouze příchuť jahoda ), E160a ( pouze příchuť vanilka a banán ), umělá sladidla – acesulfam – K, sukralóza, probiotický komplex Lactospore ( Bacillus Coagulans ), Dygezyme ( amyláza, proteáza, celuláza, laktáza, lipáza)

 
Zobrazit celé parametry
Skrýt celé parametry

Recenze Produkt zatím nikdo nehodnotil

Máte s produktem zkušenost? Napište recenzi a pomozte tak ostatním zákazníkům s rozhodováním. Děkujeme :-)
Přidat vlastní hodnocení

Vložit hodnocení produktu

Recenze: *
         

Dotazy Zeptejte se, rádi vám pomůžeme

  • 17. 7. 2020 v 09:51
    Miroslava Doubková
    Reagovat
    Dobrý den, je tento protein vhodný k redukci váhy, tzn, dát si ho například místo svačiny? A kolikrát denně se může pít?
  • 17. 7. 2020 v 15:33
    Tereza Fitness007
    Reagovat
    Dobrý den, ano je vhodný, protein se často používá po cvičení nebo jako svačina. Pro ženu jedna dávka denně bohatě stačí, základem hubnutí je kalorický deficit a kvalitní zdroj živin. Přeji pěkný den, Tereza
O našich produktech víme skoro vše. Zeptejte se, rádi vám pomůžeme.
Přidat dotaz

Vložit dotaz