Můj účet
Přihlášení
Menu

Slevový systém

Sleva pro registrované zákazníky

Každý přihlášený zákazník na našem e-shopu má 3 % slevu na veškerý sortiment. Jak se zaregistrovat? Stačí kliknout na "Můj účet", kde se přihlásíte emailovou adresou, přes Facebook nebo Google.

 

Sleva na další nákup 

Velmi si vážíme Vaší podpory a věrnosti, proto za každý nákup nad 5000 Kč dostanete slevový kód 5 % na další nákup. Při objednávce nad 7000 Kč je slevový kupón 7 %. Slevový kód dostanete 10 dní po obdržení Vaší objednávky a jeho platnost je 30 dnů. Sleva se sčítá i s 3 % slevou po přihlášení.

 

Doprava zdarma

Při nákupu na 1500 Kč má každý zákazník dopravu zdarma. Nabízíme nejlepší cenu za dopravu od 59 Kč. Kromě toho je osobní odběr vždy poskytován zdarma, bez ohledu na hodnotu nákupu.

 

Dárky k objednávce

Jako bonus rozdáváme k objednávkám dárky, které si můžete sami vybrat z naší nabídky v košíku. Dárky se pravidelně mění a každý si může vybrat, co se mu nejvíc hodí nebo co by rád vyzkoušel, stejně tak se i mění hladina výše objednávek pro dárek zdarma.

 

Provizní systém / Affiliate

Máte webové stránky, blog či vlastníte diskuzní skupiny na sociálních sítích? Doporučte náš e-shop či konkrétní produkt a získejte provizi za každou zrealizovanou objednávku prostřednictvím našeho odměňovacího systému.

Pokud máte zájem spolupracovat, zaregistrujte se zde do našeho affiliate programu a napište nám na info@fitness007.cz jak chcete affiliate použít, své partnery se snažíme pečlivě vybírat, aby spolupráce měla smysl pro obě strany.

Jak systém funguje? 

Přihlaste se do našeho e-shopu. V sekci „Můj účet“ klikněte na „Provizní systém“, kde najdete svůj unikátní odkaz.

Ukázka odkazu: https://www.fitness007.cz/?refId=VasOdkaz

Pokud takový odkaz umístíte na své stránky, ať už na konkrétní produkt či naší hlavní stránku a daná osoba na něj klikne, bude automaticky přesměrována do našeho e-shopu.

Ve chvíli, kdy takový zákazník uskuteční a zaplatí objednávku a z naší strany bude vyřízená, systém ji uloží k vašemu účtu a bude vám přidělena provize ve výši 6 % z celkové ceny objednávky.

Objednávky, které byly vytvořeny přes váš unikátní odkaz můžete sledovat v provizním systému. Po dosažení minimální částky 1000 Kč vám provizní systém umožní nechat si zaslat provizi na vámi zadaný bankovní účet.

Provize se nepřičte, pokud si sami přes svůj odkaz učiníte svou objednávku a také pokud využije daný člověk slevový kód našich ambasadorů v objednávce (z celkové provize bude dodatečně odečtena částka za objednávky, kde byl použit slevový kod našich ambassadorů/spolupracujících influencerů).

Svými affiliate odkazy můžete odkazovat jak na hlavní stránku, tak i na všechny kategorie, nejlépe i na samotné produkty,  pokud chcete dosahovat lepších výsledků:-)

Provizní systém v bodech:

✅ Provize 6% z každé vyřízené objednávky
✅ Cookies 14 dní
✅ Výplata již od 1000 Kč na váš účet
✅ Vhodné pro blogy, fóra, katalogy
✅ Pro weby obsahové, informační i odborné
✅ Vhodné i pro influencery
✅ Program není určený pro slevové a kupónové portály

Sledujte i naše sociální sítě:

 

Můžete zde získat vedle hodnotných informací i slevový kód na Fitness007.cz nebo se jako první dozvíte o nadcházejících akcích jako je třeba Black Friday nebo doprava zdarma.