Můj účet
Přihlášení
Menu

Jaká barva je nejlepší na prkna? Soutěže bikiny fitness, physique a kulturistika. Pro-tan.

A je to tu! Nezastavitelně se blíží jarní sezóna soutěže v bikiny fitness, physique nebo v kulturistice.Závodní barvy se používají pro to, aby ještě více vynikla i ta nejmenší svalová vlákna, člověk pak vypadá stáhnutější, tvrdší a plnější.

My jsme pro vás nachystali jednu z nepostradatelných části, a to jsou závodní barvy PROTAN. Někdo upřednostňuje nástřik přímo na soutěži, ale kdo už se někdy takových soutěží účastnil, tak poznal, že to někdy může být opravdu velký stres. Časová prodleva bývá nedílnou součástí těchto soutěží, měření, rozřazovaní, k tomu hlad, nervozita, okolo samá konkurence a do toho nekonečná fronta na nástřik, kdy si s každou minutou řikáte jestli to stihnete, než vyhlásí vaši kategorii.

Pak je tu druhá varianta. Někdo se ráději připraví už doma a nemusí být ve stresu a čekat ty fronty u nástřiků. Typ od @fit_tiepek_ifbb pro nějlepší nátěr. Nejlépší je se natřít válečkem, ráno den před soutěží, večer to smýt a podívat se zda barva chytla. Pokud ano tak natřít znova ráno před soutěží doma. Pokud to nechytlo dle představ, je dobre se natřít znova přes noc a druhý den ráno to nesmývat, ale znova natřít. Jedna barva vydrží 2-4 soutěže, záleží zda jste 50kg bikinka nebo 120kg kulturista. Větší plocha = větší spotřeba barvy


Sleduj nás i na sociálních sítích: