Můj účet
Přihlášení
Menu

Tip na zdravou snídani: Toast nasladko

Máme pro vás skvělý tip na sladký toast, který vám rozhodně zpříjemní začátek dne. Pokud hledáte recept na rychlou a sladkou snídani, která lze připravit bez přidaného cukru, tohle je super inspirace plná bílkovin díky cottage sýru. Bílkoviny zasytí a vy tak oddálíte hlad a zaženete chuť na sladké. 

Ingredience:

Na opečený toast dáme cottage, který jsme si smíchali se sladidlem (já dala cca lžičku javorového sirupu + flavdrops) a dozdobíme čertvým ovocem a ořechy.


Arašídový krém

Arašídový krém je zdroj přírodní energie, protože má slušný podíl zdravých tuků, ale i bílkovin. Obsahuje řadu vitaminů, minerálů a antioxidantůSmartfuel krém je tvořený pouze ze 100 % arašídů prvotřídní kvality. Má neuvěřitelně jemnou konzistenci a neobsahuje žádné příměsi. Jedná se o čistě přírodní produkt.


Mohlo by vás zajímat: 

Mrkvové minibábovky

Mrkvové minibábovky s nádechem vanilky a zázvoru si můžete dopřát i v dietě. Nutričně vyvážená snídaně, dezert ke kávě, nebo skvělé pohoštění pro návštěvy hotové do půl hodiny. Klasickou mouku jsme nahradili mixem špaldové a rýžové a místo cukru jsme vsadili na sladký protein.

Lehká borůvková roláda

Nadýchaná jemná roláda vypadá luxusně přitom ji zvládne ukuchtit úplný začátečník. Do 7mi minut upečeno! A o protein se bát nemusíte. Bílkoviny jsme nahnali bílky, tvarohem a Smartfuel Whey Proteinem. Vyzkoušejte roládu, kterou si můžete dát i v dietě.

Sleduj nás i na sociálních sítích: