Můj účet
Přihlášení
Menu

Hrachové proteiny

Hrachový izolát se získává ze žlutého hrachu. Je zpracován šetrnou technologií, kdy se zachovají všechny důležité aminokyseliny a další enzymy, které podporují trávení. Hodí se jako alternativa pro vegany, vegetariány, ale i osoby s alergiemi na sóju, lepek nebo laktózu, což bývají složky obsažené v syrovátkových a sójových proteinech.

V porovnání s jinými proteinovými izobáty, jako je například syrovátkový nebo sójový, zjistíme, že hodnoty bílkovin jsou velmi podobné (u 70-75% proteinů). Hrachový protein neobsahuje žádné alergenní látky.

TIP: Protein má neutrální chuť, tudíž má bezpočet využití. Je vhodný do smoothie receptů, na vaření i pečení nebo si jej přidejte do nějaké snídaňové směsi.

Zobrazit více
Zobrazit méně
Zobrazit více
Zobrazit méně
Filtry
Zobrazeno 11 produktů
  • Značky
  • velikost balení
  • příchuť
Upřesnit filtry
Řadit dle: