Můj účet
Přihlášení
Menu

Hrachové proteiny

Hrachový izolát se získává ze žlutého hrachu. Je zpracován šetrnou technologií, kdy se zachovají všechny důležité aminokyseliny a další enzymy, které podporují trávení. Bílkoviny jsou důležité pro nabírání svalové hmoty, ale důležitou roli hrají i při hubnutí v redukčních dietách. Nedostatek bílkovin v jídelníčku se může projevit přibýváním na váze a zvyšování poměru svalů ku tukům ve prospěch nežádoucích tuků.

Hodí se jako alternativa pro vegany, vegetariány, ale i osoby s alergiemi na sóju, lepek nebo laktózu, což bývají složky obsažené v syrovátkových a sojových proteinech.

V porovnání s jinými proteinovými izobáty, jako je například syrovátkový nebo sojový, zjistíme, že hodnoty bílkovin jsou velmi podobné (u 70-75% procentních proteinů). Hrachový protein neobsahuje žádné alergenní látky

TIP: Protein má neutrální chuť, tudíž má bezpočet využití. Je vhodný do smoothie receptů, na vaření i pečení nebo si jej přidejte do nějaké snídaňové směsi.

Zobrazit více
Zobrazit méně
Zobrazit více
Zobrazit méně
Filtry
Zobrazeno 8 produktů
  • Značky
  • Příznaky
  • velikost balení
  • příchuť
Upřesnit filtry
Řadit dle: