








Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Směs pro přípravu lahodného proteinového nápoje s příchutí horké čokolády!
Himálajská růžová sůl neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva. V přírodě se vyskytuje přirozeně pod pákistánskými červeně zbarvenými horami.
Pudink s obsahem 20 g prvotřídních bílkovin v každé porci! Bez nutnosti vaření.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rýžové těstoviny neobsahují konzervanty ani barviva. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Neodolatelná směs čokoládové chuti, nebeské kakaové vůně, jemného těsta a křupavých kousků čokoláda!
Čistá a neochucená surovina bez dalších přísad - 100 % sušeného vaječného bílku.
Vynikající křupavé vícezrnné plátky s vysokým obsahem vlákniny.
Přirozeně bezlepková pseudoobilovina, lehce stravitelná a snadná na přípravu
Krásně provoní muffiny, zákusky i palačinky. Zahustí polévky, omáčky a dodá vašim pokrmům šmrnc.
Vaječný protein je jednou z těch komlexních bílkovin, které kulturisté používali s oblibou.
Spojení jemné mandlové a kešu mouky s lahůdkovým droždím. Připomínající chuť sýra parmezánského typu.
Extra panenský BIO kokosový olej za studena lisovaný s jemnou chutí a kokosovou vůní. Vynikající na pečení a vaření.
Pohanka je přirozeně bezlepková pseudoobilovina, která má nezaměnitelnou, lehce oříškovou chuť. Její použití je univerzální, hodí se na sladko i na slano.
Protein palačinky s vysokým obsahem bílkovin a nízkým obsahem přidaného cukru! Obsahuje syrovátkový koncentrát a sušený vaječný bílek.
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice.
Instantní mouka bohatá na vitamín B1, Železo a fosfor. Obsahuje dvakrát více tzv. zdravého tuku než pšenice a více lehce stavitelných proteinů a sacharidů,
Jste zastánci zdravého stravování a myslíte si, že mouka je pro vás tabu? Nabízíme Vám řešení. U nás najdete pouze tzv. zdravé mouky .
Za studena lisovaný (27° C) panenský olivový olej vyrobený v biodynamickém zemědělství ze zralých oliv odrůdy Picual ve Španělsku.
Sladké palačinky a pouze 150 kalorií? Vyzkoušejte BiotechUSA Protein Pancakes!
Avokádový olej je skvělou alternativou olivového oleje.
Ghí je máselný tuk vyrobený podle starodávného ajuverdského receptu přepuštěním 100% másla.
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.
Nemusí se namáčet a je rychle uvařená. Po uvaření se rozpadá a hodí se tak především k přípravě kaše nebo polévky.
Tajný trik pro dokonalou chuť? Lahůdkové droždí! Jemně oříškové tóny, připomínající parmezán.
100 % čistý máselný tuk s jemnou máslovou vůní, intenzivní chutí a lehkým oříškovým aroma
Rýžová mouka se vyrábí z rýže speciálním postupem. Využívá se především k přípravě sladkých, nepečených dezertů.
Přepuštěné máslo je bezvodný tuk získaný z másla. Má lehce nasládlou oříškovou chuť.
Léto bez zmrzliny není léto - ale vysněná postava se bohužel neobejde bez kompromisů. Nyní si můžete vychutnat vynikající BioTech PROTEIN ICE CREAM bez výčitek.
Bezlepková směs na přípravu proteinových palačinek s nízkým obsahem cukrů.