Můj účet
Přihlášení
Menu

100% přírodní proteinový nápoj CFM vyrobený z nativního syrovátkového proteinu

Čím dál tím více z nás hledá proteinové nápoje, které jsou čistě přírodní bez umělých dochucovadel a chemie a bez zbytečných aditiv. Představujeme vám protein, který splňuje všechny tyto podmínky.

CFM Clean je 100% přírodní produkt ochucený přírodou

Zcela přírodní prémiový syrovátkový proteinový přípravek postavený na nejkvalitnějších surovinách. I bez použití chemie, si troufáme tvrdit, že má vynikající chuť, a to bez pachuti, která je často typická pro produkty slazené pouze stéviol-glykosidy.

Jednoduchý základ aneb oblíbené CFM

Základ proteinu tvoří oblíbený syrovátkový koncentrát zpracovaný metodou CFM. Je však třeba zdůraznit, že tato surovina představuje absolutní TOP kvalitu. Díky použití nejmodernější filtrační technologie, která využívá pouze keramických filtrů, je zajištěna maximální bioaktivita produktu. Surovina není vystavena vysokým teplotám ani žádným chemickým činidlům. Mléko pochází z oblasti, kde je umožněno kravám se zcela přirozeně pást venku po absolutní většinu roku.

Co znamená nativní protein? 

Takový protein je vyráběn přímo z čerstvého mléka. Hodně proteinů se vyrábí z vedlejšího produktu (syrovátky), který vzniká při výrobě jiných mléčných produktů. Nativní protein je vhodný pro muže i ženy, sportovce i nesportovce, kteří ocení opravdovou kvalitu.

Malá rekapitulace toho, co nám CFM syrovátkový protein nabízí:

  • zlepšení absorpce živin
  • zvýšení produkce serotoninu a tím kognitivních funkcí
  • zastavení růstu patogenních bakterií (např. E. coli)
  • snížení oxidačního stresu a neutralizace toxinů
  • zlepšení hodnot hladiny krevní glukózy
  • podporu růstu probiotických bakterií
  • snížení rizika rozvoje rakoviny
  • regenerace jater a prevence steatózy

Pokrokové ochucení aneb 100 % bez chemie

Nejsou použita žádná syntetická sladidla ani barviva. Navíc veškerá použitá aromata jsou 100% přírodní. Možná vám to přijde samozřejmé, ale pokud si dáte práci, tak zjistíte, že mnoho firem svůj produkt pouze prohlašují za přírodní, ale téměř vždy kombinují aromata přírodní s přírodně identickými. Zde si můžete být jisti, že se jedná o 100% přírodní produkt.

Buďte s PROM-IN zelení a tedy Clean Label

CFM Clean = zdravé střevo

O pozitivních efektech syrovátkového proteinu na střevní mikrobiotu není potřeba diskutovat. Proto jsou do proteinu přidána probiotika pro absolutní synergii. Můžete si být jisti, že „krmíte“ své svaly, ale současně podporujete své zdraví a imunitu.

Finále = neotřelé příchutě

Základem je sice trochu nudná, ale za to delikátní a zcela přírodní jahoda. Ve firemním hodnocení tato příchuť absolutně vyhrála. Rozhodně ale ani další dvě příchutě nehrají druhé housle. A jak skořicová rolka, tak i vanilkové latté fungují s top kvalitní stévií úžasně. V proteinu je použitá vysoce jakostní stéviol-glykosidy, která je bez pachuti.

Pokud byste se chtěli dozvědět více o bílkovinách a proteinových nápojích, mrkněte na toto video

Zdroj: Pavel Samek

Mohlo by vás zajímat:

Jak správně a efektivně hubnout? Jak zrychlit metabolismus? Zavodnění organismu. Jak vypočítat bazální metabolismus.

Odpovídáme na důležité otázky které se týkají hubnutí. Návod jak si vypočítat bazální metabolismus a jak si udržet váhu.

Apple Pie. Hraběnčiny řezy ve zdravější verzi

Dny se krátí, listí už opadává a sezóna jablek je tady. Strouhaný koláč s jablky neboli Hraběnčiny  řezy jsou jedním z mých oblíbených dezertů. Je na něj potřeba jenom pár surovin a je v něm minumim cukru. 

Rychlá příprava jídla do krabiček na celý den. Uvařeno do 30 minut.

Konec výmluvám! Fitness menu s 5 jídly máte hotové za 22 minut. Magda si pro vás připravila super rychlé recepty i spoustu vychytávek.

Sleduj nás i na sociálních sítích: 

Reference:

Barth, C.A., and U. Behnke. 1997. Nutritional physiology of whey and whey components. Nahrung 41: 2-12.

Wolfe, R. 2000. Protein supplements and exercise. American Journal of Clinical Nutrition 72: 551S-557S. 2. Parise, G., et al. 2000.

Bounous, G., Batist, G., and P. Gold. 1991. Whey proteins in cancer prevention. Cancer Letter 57: 91-94.

Ha, E., et al. 2003. Functional properties of whey, whey components, and essential amino acids: mechanisms underlying health benefits for active people. Journal of Nutritional Biochemistry 14: 251-258.