Můj účet
Přihlášení
Menu

FIT snídaně | Proteinové vafle

Pokud už Vás omrzely lívance nebo jen hledáte inspiraci na pomalou nedělní snídani, pak máme recept přímo pro Vás! Skvěle nadýchané proteinové vafle z pár surovin, které máte v mžiku hotové. Ozdobit si je můžete dle libosti, my zvolili čerstvé ovoce, čekankový sirup a náš vynikající Smartfuel arašídový krém. Vyzkoušejte a nechte si chutnat!

Ingredience:

Postup:

  1. Pokud použijeme ovesné vločky, tak si je rozmixujeme na mouku.
  2. K ovesné mouce přidáme vejce, kypřící prášek, protein, mléko a řecký jogurt.
  3. Vše umixujeme v hladké těsto.
  4. Vaflovač potřeme malým množstvím řepkového oleje a tvoříme vafle.
  5. Ozdobíme podle chuti.
  6. Dobrou chuť :)
  7. TIP: Doporučujeme ozdobit čerstvým ovocem, čekankovým sirupem a Smartfuel arašídovým krémem.

Country life BIO Sirup tapiokový

Na ozdobení vaflí Vám ještě doporučíme tapiokový sirup. Je skvělou alternativou k běžnému cukru a dokonce je v BIO kvalitě. Sirup má hustou konzistenci a zlatavou barvu. Na 100 g obsahuje 79 g sacharidů a z toho 63 g cukrů. Lze ho použít všude, kde byste použili cukr či med. Skvěle se hodí i na doslazení nápojů či jej lze přidat do marinád nebo dresinků na maso či salát. Díky jeho dobré rozpustnosti ho můžete použít i do teplé kuchyně.


Mohlo by Vás zajímat:

TOP 7 receptů na lívance

Lívance jsou skvělou volbou vždy a všude! V tomto článku najdete TOP 7 receptů na lívance, které si jednoduše zamilujete. Samozřejmostí je nízký obsah cukru, vysoký obsah bílkovin a kvalitní ingredience. Vyzkoušejte a najděte si Váš oblíbený recept.

FIT snídaně | Protein overnight oats

Pokud patříte mezi ty, kteří ráno nestíhají připravit si snídani, pak je tento recept přesně pro Vás. Tento recept je velmi jednoduchý, večer si vločky připravíte a ráno je jen vyndáte z lednice a můžete vychutnávat.

Sleduj nás: