Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit zdravé knedlíky z tvarohového těsta s meruňkami

Letos je úroda meruněk opět  bohatá. Máme pro vás recept na skvělé meruňkové knedlíky z fit zdravého těsta. Jsou vyvážené na makroživiny, neobsahují žádný přidaný cukr a tak si je můžete vychutnat bez výčitek i pokud držíte dietu. 

Na cca 12 kusů:

NÁŠ TIP: Na pečení, vaření zkuste tento protein Pentha Pro od Prom-in. Má skvěle vyladěné chutě, nemá chemický ocásek a skládá se z pěti zdorů bílkovin, proto má super konzistenci nejen jako nápoj, ale skvěle se z něj peče. 


Postup:
  1. Vše dohromady smícháme a vytvoříme tuhé těsto, případně ještě přidáme mouku podle potřeby. Těsto můžete zpracovat klidně hned, ale dle mých zkušeností je lepší, když se uleží klidně přes noc.
  2. Můžeme naplnit libovolným ovocem, zde jsou použity meruňky. 
  3. Poté vaříme v osolené vodě dokud nevyplavou ( cca 5 minut) a můžeme podávat.
  4. Na ozdobení můžeme použít zakysanou smetanu, meruňky, trochu cukru a rozpuštěné máslo.
Mohlo by vás zajímat:

Jak na kvalitní oběd? Zamezí chutím na sladké i poobědové únavě.

Během pracovního týdne máme tendence se odbývat. Zejména u obědů sáhneme po něčem rychlém, dostupném a oběd zhltneme za chůze, v běhu nebo v autě. V dnešním článku si ukážeme několik typů, na co si dát při výběru a přípravy jídla pozor a jak předejít poobědové únavě.

Mini fit dortíky. Zdravý jednoduchý zákusek.

Rychlé fit mini dortíky vhodné na každou oslavu. Navíc jsou doplněné o dávku proteinu a dezert jako z cukrárny je na světě

Sleduj nás i na sociálních sítích: