Můj účet
Přihlášení
Menu

Ovesno-dýňový chlebíček

Sypké ingredience:  
Mokré ingredience:  
  • 260ml mléka
  • 80g dýňového pyré
  • 1 vejce
​Postup:

1. Smícháme všechny sypké ingredience.
2. Do sypké směsi přidáme mléko, dýňové pyré a vejce.
3. Celé důkladně promícháme.
4. Dáme do menší chlebíčkové formy, kterou jsme si vyložili pečícím papírem.
5. Pečeme na 200° cca 45-55 minut.
6. Necháme vychladnou a můžeme podávat třeba s avokádem!

Mohlo by vás zajímat:

Zdravé kuřecí empanadas. Španělské oblíbené jídlo.

Empanadas jsou plněné taštičky, které pocházejí až ze Španělska a Jižní Ameriky. Můžete je naplnit čímkoliv, my je naplnili kuřecí směsí.

Mini fit dortíky. Zdravý jednoduchý zákusek.

Rychlé fit mini dortíky vhodné na každou oslavu. Navíc jsou doplněné o dávku proteinu a dezert jako z cukrárny je na světě

Sleduj nás i na sociálních sítích: