Můj účet
Přihlášení
Menu

Palačinkový dort

Palačinky zná každý, palačinky má rád každý, ale slyšeli jste už někdy o palačinkovém dortu? Vypadá dobře, je ohromující a přitom tak jednoduchý. Stačí pouze navrstvit palačinky na sebe a mezi každou dát porci osvěžujícího krému. Jak palačinkový dort finálně ozdobíte, už je zcela na vás. My jsme si tentokrát vybrali sezónní ovoce a všem chutnalo. Mrkněte na náš recept níže, objednejte potřebné suroviny a vyzkoušejte dort i vy.

Suroviny Palačinkový dort:
Suroviny Krém:
Postup:

Palačinky připravíme klasicky smícháním uvedených surovin a jemnou vrstvu těsta opekáme na másle či kokosovém oleji. Krém vytvoříme jednoduše smícháním surovin. Následně vrstvíme jednotlivé palačinky a promazáváme krémem. Po položení poslední palačinky přidáme poslední vrstvu krému a dozdobíme. K ozdobení se skvěle hodí čerstvé sezónní ovoce, oříšky, kokos... fantazii se meze nekladou.

Mohlo by vás zajímat:

Bábovka z kozího mléka

Vypadá jako klasická bábovka ale klasická není! Jednoduchá bábovka ve fit verzi bez bílého cukru a mouky s netradiční ingrediencí navíc. Vyzkoušejte náš recept s kozím mlékem, které obsahuje spoustu vitamínů a minerálních látek.

Jablkový dortík

Kombinace jablek a skořice je dokonalá! Pokud jste fanoušky této kombinace, rozhodně vyzkoušejte náš jablkový dortík. Nejlépe chutná vychlazený, obzvláště teď v létě si jej zamilujete.

Sleduj nás i na sociálních sítích: