Můj účet
Přihlášení
Menu

Jablkový dortík

Zdravé Dezerty

Kombinace jablek a skořice je prostě výborná. Dortík je navíc jednoduchý a velice rychle hotový. Nejlépe chutná pořádně vychlazený a obzvlášť v létě je příjemně osvěžující.

Suroviny:
Jablková náplň:
  • Cca 5 jablek
  • 2 pytlíku vanilkového pudinku
  • 500-600 ml vody (podle šťavnatosti jablek)
  • Skořice
  • Volitelně dosladíme podle chuti
Postup:

Smícháme všechny ingredience (mimo ingrediencí na jablkovou náplň) a naposledy přidáme sníh z bílků. Dáme péct do formy 20 cm vystlané pečícím papírem na 180 stupňů cca 20 minut. Než se nám upečete korpus, tak si nastrouháme oloupaná jablka nahrubo. Podusíme s vodou a skořicí. Přidáme pudinkové prášky a mícháme do zhoustnutí. Korpus si prořízneme na půl a vrstvíme korpus-jablečná náplň-korpus-jablečná náplň. Necháme ztuhnout v lednici, nejlépe přes noc.

Mohlo by vás zajímat:

Bábovka z kozího mléka

Vypadá jako klasická bábovka ale klasická není! Jednoduchá bábovka ve fit verzi bez bílého cukru a mouky s netradiční ingrediencí navíc. Vyzkoušejte náš recept s kozím mlékem, které obsahuje spoustu vitamínů a minerálních látek.

Raw proteinové tyčinky

Raw tyčinky zvládne opravdu každý, jsou snadné na přípravu a během chvilky hotové. Vyzkoušejte vynikající sladkou dobrotu, která perfektně zasytí a dodá veškeré potřebné živiny. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: