Můj účet
Přihlášení
Menu

Palačinky s FIT nutellou a banánem

Palačinky s nutellou a banánem. Snídaňově kombo, které milují snad všichni. A co si ho takhle dát ve zdravé verzi bez přidaného cukru a palmového oleje? Tak šup na to, tahle snídaně vás bude bavit.

Ingredience (1porce): 

Postup:

  1. Vajíčka vyšleháme s moukou, špetkou soli a práškem do pečiva. Podle potřeby přidáme mandlové mléko a popřípadě i trochu vody na zředění. Konzistence by měla být tekutější. Těsto necháme chvíli stranou a připravíme si čokoládovou pomazánku.
  2. Kakaový prášek smícháme s čekankovým sirupem a po lžících přidáváme vodu, aby nám vznikla krémová konzistence.
  3. Na rozehřáté nepřilnavé pánvi tvoříme z těsta palačinky, které opékáme z obou stran. Hotové palačinky potřeme čokoládovou pomazánkou a posypeme nasekanými para oříšky. Dobrou chuť!

NÁŠ TIP: Topping Got7 nutrition. Sladké toppingy s vynikající chutí bez cukru, jsou husté, perfektně dochutí a osladí každý pokrm a bez zbytečných výčitek z přijatých kalorií navíc. Vyzkoušejte sirupy na palačinky, kaši nebo jen tak. Slazeno maltitolem a sukralózou, neobsahují žádný přidaný cukr.


Mohlo by vás zajímat:

Fitness Kinder Schoko Bons cheesecake

Fitness Kinder Schoko Bons cheesecake musíte vyzkoušet! Vzhledově luxusní a chuťově perfektně vychytaný dezert, který potěší každého milovníka ořechů, ořechového másla a bílé čokolády. 3 vrstvy, které společně vytváří dokonalou kombinaci.

Fit banánové minibábovičky

Upečte si zdravé minibábovičky, které jsou díky banánu sladké a vláčné. Čím zralejší banán použijete, tím bude těsto sladší. Banány jsou výborné nejen pro svou sladkost. Obsahují celou řadu mikronutritentů. Například draslík, který napomáhá předcházet svalovým křečím. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: