Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový čokoládový dezert

Ranní ovesná kaše trošku jinak. Vyzkoušejte čoko dezert pouze z 5 ingrediencí. Dezert se nepeče, ale nechává se ztuhnout v lednici, proto je ideální letní snídaní nebo fajn osvěžující svačinkou do slunného dne.

Ingredience

​Postup​

  1. Ovesné vločky dáme do vařit do vody dokud nevznikne hustá kaše.
  2. Protein rozmícháme v mléce, přilijeme ke kaši a ještě chvíli povaříme. 
  3. Můžeme přilít i trochu vody, kaše nemusí být příliš hustá, spíše konzistence pudingu. 
  4. Mističku vymažeme trochou oleje a vysypeme kakaem. 
  5. Kaši nalijeme do misky a dáme do kednice ztuhnout na asi 2-3 hodiny, dokud nebude studená. 
  6. Nakonec vyklopíme a můžeme posypat ještě kakaem a kakaovými boby. 

MyProtein Instant Oats

Instant Oats jsou zdravým zdrojem energie v podobě pomalu vtřebatelných sacharidů s nízkým GI (glykemickým indexem). Jejich hlavní výhodou je postupné uvolňování a dodávání cukrů do organismu. Díky tomu poskytují dlouhoudobě dostatek energie. Instant Oats obsahují skotský oves umletý na ultra jemný prášek, který si snadno můžete smíchat s vaším oblíbeným nápojem či přidat do jogurtu, pečiva, palačinek.


Mohlo by vás zajímat:

4 tipy na jednoduché a zdravé snídaně

Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích. 

Snickerdoodle banánový chlebík s malinami

Banánový chlebík neboli banana bread je sladký moučník. Je vláčný, lehký, hotový raz dva a kombinace kokosové mouky s čerstvými malinami je naprosto jedinečná. Snickerdoodle protein doplní bílkoviny a přidá chlebíku svou typickou chuť skořicové rolky.

Sleduj nás i na sociálních sítích: