
Proteinová banánová bábovka
Bábovka bez výčitek? I to jde! Dnes vám prozradíme pár swipů díky kterým přeměníte kalorickou bombu na nutričně vyváženou a plnohodnotnou bábovku. Vsadíme se, že na chuti rozdíl nepoznáte.
Bábovka bez výčitek? I to jde! Dnes vám prozradíme pár swipů díky kterým přeměníte kalorickou bombu na nutričně vyváženou a plnohodnotnou bábovku. Vsadíme se, že na chuti rozdíl nepoznáte.
Petr Havlíček a Jirka Vacek na téma o tom, jak sami sebe přivádíme do psychické nepohody. Zajímavé téma o vývoji populace, jak na sebe utváříme velké nároky.
Tvaroh dodá každému těstu vláčnost a...bílkoviny :) Vyzkoušejte náš dnešní recept na strouhaný tvarohový koláč. Pokud budete chtít nahnat bílkoviny navíc, vyměňte kokosový cukr za protein.
Petr Havlíček a Jirka Vacek na téma sebevědomí, jak si začít věřit, sobectví a egoismus.
“Éčka” jsou v populaci stále velkými strašáky a při výběru potravin by většina z nás spíše sáhla po výrobku, který by číselný kód E neobsahoval. V dnešní době se to zdá ale takřka nemožné, jelikož jsou přídatné látky téměř v každém zpracovaném výrobku. Máme se jich ale opravdu bát? Proč se vůbec do potravin přidávají a můžou mít nějaký negativní vliv na naše zdraví?
Arašidové máslo je vynikající, ale je opravdu dobré pro zdraví? Je čas se ponořit do tohoto arašídového šílénství.