Můj účet
Přihlášení
Menu

Snickers overnight oats

Super jednoduché overnight oats, které vám budou připomínat chuť Snickers, musíte zkusit. Přes noc se vločky krásně odleží a získají perfektní konzistenci. Vyzkoušejte sladkou proteinovou chuťovku bez vaření, která vás zasytí a dodá tělu potřebné živiny.

Ingredience:

Postup:

​Vločky, banán, protein, mléko a ořechové máslo smícháme v misce nebo skleničce. Na to navrstvíme karamelový pudink. Poté už jen roztopíme cca 20 g kvalitní čokolády, polijeme pudink a necháme v lednici ztuhnout, vršek pro efekt a extra křupnutí můžete ještě posypat oříšky a solí pro výraznější chuť.


NÁŠ TIP: Do těsta můžete přimíchat, nebo jej dozdobit, HiProtein Snickerskou
Tyčinka chutná jako klasická Snickers, ale je obohacená o 20g bílkovin, s výrazně sníženým obsahem sacharidů a cukru. Chuť od klasické tyčinky prakticky nerozeznáte. Aktuálně skladem novinka: Snickers Peanut Brownie!


Zdroj: Simona Tomášková

Mohlo by Vás zajímat:

Proteinový white Snickers dezert

Recept do skleničky s příchutí čokolády, karamelu a oříšku si vás získá! Karamelový pohár v příchuti Snickers obsahuje hromadu bílkovin a nutričně je tak vyvážený, že se hodí i do diety. Dezert je nepečený, příprava nezabere víc jak pár minut a zvládne jej opravdu každý.

Sleduj nás i na sociálních sítích: