Můj účet
Přihlášení
Menu

Proteinový White Snickers dezert

Recept do skleničky s příchutí čokolády, karamelu a oříšku si vás získá! Karamelový pohár v příchuti Snickers obsahuje hromadu bílkovin a nutričně je tak vyvážený, že se hodí i do diety. Dezert je nepečený, příprava nezabere víc jak pár minut a zvládne jej opravdu každý.

Ingredience 1. vrstva:

Ingredience 2. vrstva:


NÁŠ TIP: Pokud vám proteinové tyčinky moc nejedou a nechcete se vzdát klasických sladkých tyčinek, doporučujeme vyzkoušet Snickers HiProtein Bar. Je obohacená o 20g bílkovin, s výrazně sníženým obsahem sacharidů a cukru. Chuť zůstala stejně dobrá jako u klasické tyčinky Karamelovo/nugátová tyčinka zalitá mléčnou čokoládou, kterou od klasické tyčinky prakticky nerozeznáte.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by Vás zajímat:

Kuřecí směs s rýží

Osvědčená klasika! Díky koření a dalším ingrediencím nikdy nebude chutnat stejně, dosyta a s chutí se najíte a hlavně vám po takovém obědě nebude těžko. Vyzkoušejte rýži s kuřetem a zeleninou v příchuti slaniny a chedaru.

Fit Kinder Maxi King overnight oats

Overnight oats neboli ovesná kaše přes noc je oblíbená pochoutka. Aby taky ne, ingredience stačí jen zamíchat a odležení v lednici přes noc udělá práci za vás. My se inspirovali Kinder Maxi King a připravili tvarohovo karamelové overnight oats s křupavou čokoládou.

Sleduj nás i na sociálních sítích: