Můj účet
Přihlášení
Menu

Mléčný izolát vs. kasein

Petr Chreno
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat co říkáte na mléčný izolat? (izolat z celého mleka). Začal jsem ho na večer používat místo kaseinu ve stejném množství a zlepšilo mi to stolici ráno. Navíc jsem se díval a má oproti kaseinu o dost lepší aminokyseliné spektrum a je o dost levnější (skoro o půlku přitom je to izolat 90%). Uniká mi něco nějaký háček nebo tak? Protože se mi zdá že ho skoro nikde neprodávají...

Dobrý den,

pokud vám protein dělá dobře po těle i na duši a ještě díky tomu ušetříte, není co řešit, protože to je to nejdůležitější :) Mléko se skládá ze syrovátky a kaseinu a opravdu syrovátka má širší spektrum aminokyselin. 

Přeji pěkný den, 

Ing. Petr Havlíček