Arašídové máslo (peanut butter), oříškové krémy a ořechy se staly nedílnou součastí zdrávého stravování, protože se jedná o přírodní produkt s vysokým obsahem bílkovin, zdravých tuků, vitamínů minerálů a vlákniny.
Jak jíst arašídové a ořechové máslo? Máslo se často používá do kaší, na lívance, do smoothie, na pečení, ale i jen tak na lžičku, když chcete na chuť.
Obsahuje o 70 % méně tuků než běžné arašídové máslo, takže v něm není tolik kalorií.
Arašídové málo vyrobené ze směsi pražených arašídů, je zcela přírodní a skvělý zdroj proteinů. Neobsahuje přidanou sůl, cukr, palmový olej ani konzervanty.
MyProtein Mandlové máslo (Almond butter) 1000 g - 100% přírodní mandlové máslo vyrobené z neloupaných mandlí bez přidaného cukru, soli a olejů.
MyProtein Kešu máslo (Cashew butter) 1000 g Stoprocentně přírodní, bez přidané soli, cukru a olejů. Přírodní zdroj bílkovin, sacharidů a tuků