Můj účet
Přihlášení
Menu

RECEPT ▷ Arašídové proteinové smoothie

Nemáte po ránu chuť na vydatnou snídani nebo potřebuje něco rychlého a dobře stravitelného před tréninkem či po tréninku? Neexistuje nic jednoduššího než hodit do mixéru ingredience, rozmixovat a smoothie je na světě. Pokud navíc přidáte zdroj sacharidů, tuků i bílkovin máte plnohodnotné jídlo.


Co jíst před cvičením? Jak správně jíst před tréninkem?

Dobře zvolené předtréninkové jídlo může posunout váš trénink dopředu, ať už je to síla, výdrž či intenzita.


Za zkoušku stojí náš dnešní recept. Rýžová kaše koktejlu dodá sacharidy, arašídové máslo tuky a kefírové mléko potřebné bílkoviny. Pokud chcete extra bílkoviny, přidejte Smartfuel 100 % Whey Protein.

Ingredience:

Postup:

  1. Všechny suroviny dáme do shakeru.
  2. Celé promixujeme, aby nápoj neobsahoval hrudky.
  3. Dáme na chvíli odležet do lednice, nebo můžeme podávat hned!

Arašídový krém

Arašídový krém je zdroj přírodní energie, protože má slušný podíl zdravých tuků, ale i bílkovin. Obsahuje řadu vitaminů, minerálů a antioxidantů. Smartfuel krém je tvořený pouze ze 100 % arašídů prvotřídní kvality. Má neuvěřitelně jemnou konzistenci a neobsahuje žádné příměsi. Jedná se o čistě přírodní produkt.


Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Co mám jíst po tréninku? A co je anabolické okno?

Jídlo po cvičení je mnohem důležitější, než jídlo před cvičením. Proč tomu tak je, co je anabolivké okno a jak ho maximálně využít se dozvíte v tomto článku.

Fit banánové minibábovičky

Upečte si zdravé minibábovičky, které jsou díky banánu sladké a vláčné. Čím zralejší banán použijete, tím bude těsto sladší. Banány jsou výborné nejen pro svou sladkost. Obsahují celou řadu mikronutritentů. Například draslík, který napomáhá předcházet svalovým křečím. 

4 tipy na jednoduché a zdravé snídaně

Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: