Můj účet
Přihlášení
Menu

8 cviků pro štíhlé a pevné paže. Cviky na ruce doma.

Pevné a štíhlé paže si přeje mít každá žena, ale jak docílit viditelného výsledku domácím cvičením? Připravila jsem si pro vás připravila trénink na ruce, který zvládnete odcvičit kdekoliv. Workout je složený z 8 cviků, zabere vám jen pár minut.

Jak často posilovat ruce?

Cvičení paží je ideální spojit s nějakou další aktivitou jako je kardio nebo posilování ještě jiné partie. Ruce můžete posilovat bez činek pouze s vlastní vahou, ale můžete zapojit i závaží, lehké činky, naplněné láhve s vodou či gumičky. Pokud si chcete dát samostatný trénink rukou pusťte si video klidně i dvakrát a nezapomeňte se pořádně rozcvičit. 


NÁŠ TIP: Jednoruční činky a závaží na ruce

Pořiďte si na domácí cvičení lehké činky, díky kterým ještě více dáte svalům zabrat. Pokud s cvičení začínáte a nebo jste mírně pokročilí doporučujeme sáhnout po 1 - 1,5 kg.


Další tipy na domácí cvičení: 

Pokud vás baví cvičení doma nebo nemáte čas navštěvovat fitness centra mám pro vás několik tréninkových videí, ať už je to full body trénink, posilování na nohy a hýžďové svaly a samozřejmě oblíbené posilování pro pevné a štíhlé břicho. 

Nejlepší cviky na zadek s krátkou odporovou gumou.

V tomto bloku najdete tři tréninková videa pro pevný zadek a nohy. Workouty lze cvičit s vlastní vahou či odporovou gumou pro lepší výsledky. U každého cvičení je zaměření hlavně na hýžďové svaly a pro štíhlé nohy.

Cvičení na spodní břicho. Celý video workout. Vhodné i pro začátečníky.

Hledáte inspiraci na posilování břišních svalů? Zkuste tento workout. Je na posílení hlavně spodní části břicha. I pro začátečníky.

Protein pro ženy na hubnutí

Proteiny (bílkoviny) hrají při redukci váhy podstatnou roli. Cítíme se díky nim déle sytí, udržíme si svalovou hmotu a čím víc svalové hmoty máme, tím více naše tělo energie spálí.

Zdroj: Tereza Fuková

Sleduj nás i na sociálních sítích: