Můj účet
Přihlášení
Menu

Nejlepší cviky na zadek s krátkou odporovou gumou.

Každý ví, že pro pěkné štíhlé nohy a pevný kulatý zadek je třeba něco udělat, protože sezením na zadku, který máš, nebudeš mít zadek, jaký si přeješ. 

Vybrali jsme ti pár tréninků, díky kterým dosáhneš nohou, jaké si přeje mít každá holka. 

WORKOUT 15 MINUT PRO KULATÝ A PEVNÝ ZADEK

Jak vybrat booty band:  Krátká odporová guma neboli booty band je latexová nebo textilní guma pro posilování hýždí, stehen a celkově spodní části těla. Gumu využijete doma, v posilovně a můžete jí přibalit kamkoliv při cestování.

20 MINUT TRÉNINK NA NOHY A ZADEK 

Pokud chcete větší obtížnost u tohoto cvičení, doporučuju použít odporovou gumu po celou dobu, uvidíte, že během cvičení, ale i po něm budete zadek suprově cítit.

YOGASCULPT POSILOVÁNÍ NOHOU + KARDIO PRO LEPŠÍ SPALOVÁNÍ 

Yoga sculpt kombinuje jógové pozice s lehkými činkami a kardiem. Při tréninku zapojuje všechny svalové skupiny jako pozice bojovník, bohyně či židle. V dynamickém pohybu zesiluje. Tento trénink zaměřený na problémové partie jako je zadek a břicho a věřím, že si ho plně užijete. 

Nezapomeň po tréninku doplnit bílkoviny:

Příjem bílkovin je pro každého cvičence důležitý. Ať už cvičíte s velkými cíly, nebo jen tak pro radost, bílkoviny určitě nepodceňujte. Bílkoviny jsou nepostradatelná živina k budování svalů, ochraně těch stávajících, ale podílí se také na řadě důležitých procesů v těle. Složením skvělý a chuťově vyvážený je třeba Smartfuel Whey Protein.


Mohlo by Vás zajímat: 

Jak cvičit doma?

Další videa s domácím cvičením zaměřeným na ruce, břicho a zadek jsme pro vás vybrali v předchozím článku. Inspirujete se?

Jak cvičit s odporovou gumou? Ukázková videa. Nejlepší expandér pro cvičení nohou?

Nejlepší cviky na zadek s odporovou gumou. V tomto článku najdete základní popis článků plus videa z našeho youtube.

Sleduj nás i na sociálních sítích: