Můj účet
Přihlášení
Menu

Anna Faltová ▷ Oblíbené produkty recenze

Annu Faltovou zná jistě každý nadšenec do fitness. Anička si prošla dlouhou fitness cestou, od domácího cvičení plných začátečníckých chyb, až k profi kartě v bikini fitness. V dnešním článku se dozvíte, na jaké produkty Anička nedá dopustit.

Aničku oslnilo fitness už v 16 letech, cvičila hlavně pro radost a pro udržení dobrého zdraví. Začala jako samouk a jako začátečník nadělala spoustu chyb. Ze svých chyb postupem času čerpala, rozšiřovala si své fitness vzdělání a hlavně se nikdy nevzdala. Fitness život jí naplňoval tak, že se vydala po dráze bikini fitness, prošla si trenérským kurzem a nikdy se v této oblasti nepřestala vzdělávat. Má řadu spokojených klientek, kterým pomáhá najít v jejich fitness životě tu nejideálnější a zejména nejrozumnější možnou cestu za jejich cíli.

Letos v říjnu se Aničce povedl extra kousek, když vyhrála absolutní vítězství a vybojovala tak profi kartu. Suplementy a doplňky stravy jsou nedílnou součástí každého profi sportovce. Anička pro vás vybrala top produkty, za které dá i ruku do ohně. Pojďmě se na ně podívat.

TOP produkty Anny Faltové:

BiotechUSA Protein

Jeden z mých nejoblíbenějších proteinů. Nejen kvůli velkému výběru příchutí, ale i kvůli konzistenci jakou má. Obsahuje Bromelain (podpora trávení) a BCAA i Glutamin (podpora regenerace).


Glutamine

Za mě naprosto zázračný suplement, bez kterého nejsem ani den. Podporuje trávení, imunitu a pomáhá s regenerací. Myslím si, že Glutamin je jeden z nejvíce podceňovaných suplementů. Tenhle má navíc skvělou rozpustnost i konzistenci. Je jako balzám na žaludek.


Pump

Jsem citlivá na kofein, tudíž sehnat vhodnou předtréninkovku byl vždy oříšek. Pump mi pomáhá s lepším procítěním- doporučuju klidně i vyšší dávky u partií, které máte v tréninku problém procítit. Příchuť Kiwi je můj naprostý favorit.


Melatonin

Hlavně v závěru přípravy na závody- kdy jsem na nejnižším procentu tuku, může být spánek sem tam problém. Po celou tuhle dobu vždy zařazuju Melatonin- těsně před spaním. Nedám na něj dopustit.


Echinacea

Další z hodně podceňovaných suplementů. Echinacea je opravdu zázračný doplněk na imunitu. Přišla jsem na ní díky Péťovi Buiovi a od té doby bez ní nedám den. Kor v podzimním, bláznivém počasí. Imunita je hodně ohrožená i v závodní přípravě a i tam mi hodně pomohla.


Rýžová kaše

Úžasná konzistence, chuť a pevný obal, který se nikdy neroztrhne. To jsou za mě hlavní body téhle kaše. Skvěle se tráví a dá se udělat nasladko i naslano. V obou variantách do ní přidávám sůl a chutná úžasně!


Mandlové máslo

Mandle jsou za mě jeden z nejlepších zdrojů oříšků. Narozdíl od slavných arašídových másel obsahují spoustu hodnotných vitamínů. Zkusila jsem jich opravdu hodně, ale žádné se ani trochu nevyrovná značce Šufan. Dávám na osolenou rýžovou kaši, rýži, do vloček, nebo na ovesné palačinky.


Inspirujte se Aničkou, vyzkoušejte jeji TOP osmičku produktů a nebo si s námi upečte fit linecké cukroví bez přidaného cukru. A pokud vám ještě zbyde energie, doporučujeme 10ti minutové workout video, ve kterém si společně odpálíme břicho :)

Mohlo by Vás zajímat:

TOP 5 SUPLEMENTŮ | Nejlepší doplňky stravy pro sportovce i nesportovce. Jaká suplementace má cenu?

Trenér Jirka Vacek vám ukáže nejlepší fitness doplňky stravy pro sportovce, ale i nesportující část populace. Jedná se o deficitní vitamíny a minerály, které v našem těle chybí. Jak se projevuje jejich nedostatek?

Nejlepší protein pro ženy? Proteiny na hubnutí.

Protein je jedním z nejpoužívanějším doplňkem ve výživě vůbec. Který je pro ženy nejlepší? 

Sleduj nás i na sociálních sítích: