Můj účet
Přihlášení
Menu

TOP 5 SUPLEMENTŮ | Nejlepší doplňky stravy pro sportovce i nesportovce. Jaká suplementace má cenu?

Trenér Jirka Vacek vám ukáže nejlepší fitness doplňky stravy pro sportovce, ale i nesportující část populace. Jedná se o deficitní vitamíny a minerály, které v našem těle chybí. Jak se projevuje jejich nedostatek?

Časová osa videa:

0:00 Úvod
1:30 Proteiny, MRE/MRP aneb Dům bez cihel nepostavíš.
7:00 Hořčík je nedostatkový minerál skrz celou populací.
9:00 Proč by Omega3 mastné kyseliny měli používat úplně všichni?
11:08 Největší booster pro naší imunitu - Vitamín D3.
12:55 Jak vybrat kvalitní multivitamín?

O kterých produktech Jirka mluví ve videu:

➡️ PROTEINY
 

SMARTFUEL 100 % whey protein 

Protein je přímo z čerstvého mléka od krav z kontrolovaných EU chovů, pasoucích se na pastvinách, výsledkem je nejvyšší kvalita bez zbytečných aditiv. Syrovátkový koncentrát je vhodný pro sportovce i k běžnému doplnění bílkovin. Podporuje regeneraci, udržení a budování svalové hmoty.

Pentha Pro Complete

Kompletní směs bílkovin a sacharidů z přírodních zdrojů, obohacena o řadu funkčních složek. Proteinový složka se skládá z 5 různých druhů proteinu a sacharidová složka je postavena na sušeným batátovým prášku. 

Czech Virus Vícesložkový protein MPS-5 PRO

Proteinový nápoj složený z 5 různých zdrojů bílkovin vhodný i po tréninku. Protien je navíc doplněn o trávicí enzymy pro ještě lepší vstřebatelnost bílkovin a štěpení laktózy. 


Náš Tip: Proteiny: Dávkování, kdy a jak užívat protein?

Nevíš, jak správně používat protein? Kdy protein pít při hubnutí, kdy pít protein po cvičení a jestli lze používat protein i bez cvičení a na noc? Na všechny otázky spojené s dávkováním proteinu a pro koho je vhodný, jsme odpověděli v tomto článku.


➡️ HOŘČÍK
 

Smartfuel Magnesium Bisglycinate

Nejlepší forma hořčíku s vynikající vstřebatelností. Bisglycinát má vstřebatelnost a využitelnost o cca 80 % vyšší než jiné formy, proto je hořčík v chelátové vazbě nejlepší forma hořčíku.

Czech Virus Supreme Magnesium Complex

Komplexní směs hořčíku tří forem - bisglycinát, citrát a malát. Hořčík je důležitým nejvíce deficitním minerálem v lidském těle. Má vliv na více než 300 funkcí.

BrainMax Performance Magnesium 1000 mg (Hořčík+Vitamin B6) 100 kapslí

Performance Magnesium obsahuje v jedné kapsli 1000 mg vysoce vstřebatelné magnézium bisglycinát a 1,4 mg vitamínu B6 v aktivní formě Pyridoxal-5-Phosphate. Neobsahuje žádné balastní látky (éčka) a kapsle jsou vegetariánské. 


➡️ OMEGA 3 MASTNÉ KYSELINY 
 

Opti Omega 3 200 ml

Prémiový rybí olej bez zápachu s příchutí pomeranče a vysokým obsahem omega-3 mastných kyselin. Absolutně nulový rybí zápach díky speciální filtraci! Chuť přírodního pomeranče, žádný rybí zápach.

Now Foods Ultra Omega 3-D 600 EPA/300 DHA + Vitamin D3 90 kapslí

Přírodní koncentrát rybího oleje obsahující EPA a DHA, které jsou klíčovými složkami Omega-3 mastných kyselin, neboť přispívají k normální činnosti srdce a zároveň podporuje imunitní systém.


Náš Tip: Omega 3 a vliv na zdraví. Dlouhodobé užívání - účinky.

Naše tělo si mastné kyseliny neumí vytvářet, proto je musíme přijímat ze stravy, což je pro nás středoevropany nelehký úkol. Proč by každý z nás měl užívat Omega 3, jaké jsou její zdravotní benefity a naopak, co nám její nedostatek může způsobit?


➡️ VITAMÍN D3
 

BrainMax Vitamin D3 & K2, D3 5000 IU / K2 jako MK7 150 mcg 100 kapslí

Synergická kombinace esenciálních vitamínů D3 a K2, hraje důležitou roli ve zdraví kostí, zubů, cév a nejnovější studie naznačují, že se jedná o velmi důležité vitamíny pro podporu imunity. 

Now Foods Vitamin D3 a K2 1000 IU 120 kapslí

Vitamín D3 a K2, což jsou dva v tucích rozpustné vitamíny, které mají mnoho benefitů pro zdraví kostí, zubů a kardiovaskulárního systému a pro správnou funkci imunitního systému.


➡️ MULTIVITAMÍN MULTIMINERÁL
 

Prom-in Vita Solution 60 tablet

Profesionální produkt, který obsahuje komplex vitamínů a minerálů v optimálním poměru a formě tak, aby pokryl zvýšenou potřebu mikroživin zatěžovaného organizmu.

Reflex Nexgen PRO 90 kapslí

Multivitamín prémiové kvality s obsahem 33 biologicky aktivních složek, které mimo jiné napomáhají regeneraci, výkonnosti, vitalitě a obranyschopnosti. 

➡️ VITAMÍN B
 

BrainMax Activated B-Complex 90 kapslí

B-Complex obsahuje vitamíny skupiny B ve dvou formách, v aktivních ko-enzym formách a v běžných formách, které se na ko-enzymy přeměňují v těle. Výsledkem je maximální využitelnost pro organismus. Bez obsahu balastních látek, sladidel a příměsí. Vhodné pro vegany. Vyrobeno v ČR.

Viridian B-Complex B2 High Two® 90 kapslí 

High One® B-COMPLEX B1 obsahuje komplex vitamínů skupiny B se zvýšeným obsahem vitamínu B2 (riboflavin) – jedna kapsle obsahuje 200 mg = 14286 % RHP. Vitamíny skupiny B lze doporučit při chronické únavě a vyčerpání.


Mohlo by vás zajímat:

TOP 5 SUPLEMENTŮ PRO RŮST SVALŮ | Jak pomáhají doplňky s nárůstem svalové hmoty?

Jak nabrat svalovou hmotu? Jak a které suplementy nám můžou pomoci snárůstém svalů? Tady najdete několik tipů od Jirky Vacka.

Jak rostou svaly? Co pomáhá na rychlejší růst svalové hmoty? 

Pokud budete dbát na všechny aspekty růstu svalů, pravděpodobně zaznamenáte největší progres během prvního roku. Jak na to? 

Sleduj nás i na sociálních sítích: