Můj účet
Přihlášení
Menu

BLACK FRIDAY SLEVY 2023

Black Friday je tady! Poslední šance nakoupit za zvýhodněné ceny platí pouze do neděle 26.11.2023.

Vánoce jsou za chvíli a fronty o obchoďácích už pomalu začínají. Vyhni se davu lidí a nakup online! Ať už sháníš protein, vitamíny, oblečení do fitka nebo něco praktického pro svou partnerku (svého partnera)! Praktický zásobník na prášky nebo hezký kousek na sebe? Všechno máme!

 

Všichni se těšíme na BLACK FRIDAY 2023 SLEVY a nákupy, protože větší slevy během roku prostě jinak nejsou. Pojďte mrknout na ty naše, opravdu to stojí za to!

V kategorii Black Friday, najdete ty nejlepší bestsellery s většími slevy! Na zbytek jsou plošně takovéto slevy:

MINIMÁLNÍ SLEVA 13 % NA VŠE A VÍCE

Biotechusa, Prom-in, Reflex, SmartFuel, NJIE, Fast, Celsius, MaxSport, Kevin Levrone, Spokey, Extrifit, Enervit, Isostar, USN, Nutrex, Kinemax, Grizly, Promixx, Sim Bottle, Scitec, LifeLike, Grenade, Puhdistamo, Vemoherb, Amix, GreenFood, Aminostar, ATP, Fitloon, Maxsport, Musclepharm, Nano Supps, NowFoods, Smartshake, Grizly, Sunwarrior, Perfect Sports, Prime, Under Armour, Nature's Finest, Nordbo, Nutriversum, Nutriworks, Warrior, Seagarden, Kaged Muscle, Dorian Yates, Big Boy, Gold's Gym, Swanson, Life Extension, SizeAndSymmetry, MadMax, Lucky Alvin, Pescience, Morgenvit, Nutrend, Power System, Maxxwin, Revix

SLEVA 18 % NA VŠE

15% QNT, Supplify, PureGold, Body Attack, Lenny&Larry's, Sportwave

SLEVA 23 % NA VŠE

Gorilla Wear, SmartShake, Nebbia, Bidi badu, SimpleBiotix

SLEVY SE VZTAHUJÍ I NA AKCE A VÝHODNÉ NABÍDKY
Spoustu produktů a značek již máme ve výhodných akcích a super nabídkách, které jsme nechali běžet i během Black Friday a na to jsme navíc přidali ještě slevu ve výši minimálně 13 %! Nezapomeňte se k nám na web přihlásit. abyste mohli využít navíc slevu 3 % po přihlášení.

UPOZORNĚNÍ: Pro využítí všech slev při nákupu přes mobilní aplikaci musíte být přihlášeni v aplikaci.

DĚKUJUEME!
Jsme moc rádi za vaši celoroční přízeň, proto doufáme, že vás slevy potěší a využijete je!

Sleduj nás i na sociálních sítích, ať vám nic neuteče: