Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit donuty bez smažení a zbytečných kalorií

Zdravé Dezerty

Donuty, které nejsou nasáklé přepáleným tukem? Upečeme si je v troubě! Společně s polevou z bílé čokolády jsou prostě k sežrání a navíc krásně vypadají. Barvivo lze navíc nahradit například kakaem, kokosem atd a lze tak vytvářet nekonečně mnoho možností.

Suroviny na Red donutky pečené v troubě

Nejprve smícháme všechny suché a mokré ingredience zvlášť, poté vše dohromady. Těsto plníme do silikonové formy na donutky, kterou jsem vystříkala trochou kokosového oleje ve spreji a pečeme na 180 stupňů cca 15 minut. Necháme vychladnout a poté namáčíme do rozpuštěné proteinelly nebo bílé čokolády.


NÁŠ TIP: Vyzkoušejte oleje ve spreji! Nejen na pečení, ale i při klasickém vaření jsou skvělou volbou, jak jídlo dochutit, nebo připravit pánev, bez zbytečných kalorií navíc.


Mohlo by vás zajímat:

Jablkový dortík

Kombinace jablek a skořice je dokonalá! Pokud jste fanoušky této kombinace, rozhodně vyzkoušejte náš jablkový dortík. Nejlépe chutná vychlazený, obzvláště teď v létě si jej zamilujete.

Proteinové domácí müsli tyčinky

Proteinové müsli tyčinky s ovocem a ořechy, které můžete perfektně vyladit přesně dlé své chuti. Super zdravá proteinová svačinku jen za 240 kalorií a do 20 minut.

Sleduj nás i na sociálních sítích: