Můj účet
Přihlášení
Menu

Zdravé Dezerty

  • Recept na fit malinový cheesecake
    Zdravé Dezerty

    Recept na fit malinový cheesecake

    Kdo by nemiloval cheesecake? V každé cukrárně ho najdeme, akorát zpravidla obsahuje velké množství cukru a tuků. Pojď si s námi upéct cheesecake, který je zcela bez přidaného cukru a přesto chutná skvěle. Díky malinám je dezert osvěžující a zároveň dodají ještě lepší chuť.

  • Fit proteinové tiramisu
    Zdravé Dezerty

    Fit proteinové tiramisu

    Pokud máš rád sladké a kávové dezerty, ale zároveň si hlídáš kalorie, pak je tento recept na fit verzi tiramisu právě pro Tebe. Stačí Ti pár základních surovin, ze kterých vykouzlíš tenhle výborný dezert v odlehčené verzi. Nejen že si skvěle pochutnáš, ale zároveň doplníš slušné množství bílkovin.

  • Veganské banánové kostky
    Zdravé Dezerty

    Veganské banánové kostky

    Na tyhle vláčné kostky Ti stačí 5 běžných surovin a za pár okamžiků máš hotovou výbornou snídani či svačinu. V receptu není použito mléko ani vejce, takže jsou vhodné i pro vegany. Pokud použijete vysokoprocentní čokoládu, tak si zdravě zamlsáte a zároveň zaženete chuť na sladké.

  • Rychlé a jednoduché proteinové kuličky

    Rychlé a jednoduché proteinové kuličky

    Rychlý a jednoduchý receptík na svačinu, kterou si můžete vychutnat v práci, ve škole nebo před tréninkem. Obsahují med, který dodá rychlou energii, dále protein jako kvalitní zdroj bílkovin a tuky v podobě ořechového krému. Stačí Vám pár ingrediencí, trochu času a máte výživnou a výtečnou svačinku hotovou.

  • Domácí proteinový puding

    Domácí proteinový puding

    Pamatujete si na skvělý puding s piškoty od babičky? Tak tenhle puding Vás vrátí do dětství a ještě k tomu je doplněn o pořádnou porci bílkovin a je zcela bez přidaného cukru. Skvělou chuť podtrhuje Smartfuel proteinová tyčinka.