Můj účet
Přihlášení
Menu

Zdravé Dezerty

  • Recept na skořicové šneky s proteinem
    Zdravé Dezerty

    Recept na skořicové šneky s proteinem

    Určitě každý z nás zná velmi oblíbený dezert a tím jsou skořicové šneky. Pokud si na tomto dezertu rádi pochutnáte, tak Vám doporučujeme se mrknout na náš nový recept. Skořicové šneky jsme doplnili o extra bílkoviny, ubrali jsme přidaný cukr, ale chuť je stále skvělá! Přesvědčte se sami.

  • Proteinový Marlenka šnek
    Zdravé Dezerty

    Proteinový Marlenka šnek

    Skořicovomedový šnek chutí podobný Marlence upečený za 25 minut. To není sen, ale náš nový recept! Výraznou skořicovou chuť vykouzlí Snickerdoodle protein, který navíc přidá porci bílkovin. Pokud med nahradíte čekankovým slazením získáte dietnější verzi tohoto dezertu

  • Vláčná dýňová bábovka s ořechy
    Zdravé Dezerty

    Vláčná dýňová bábovka s ořechy

    K podzimu neodmyslitelně patří dýně. Dýni lze připravit na nespočet způsobů a pokud už Vám došla inspirace a recepty, tak jsme pro Vás připravili tento skvělý recept na vláčnou dýňovou bábovku s ořechy. Díky přidanému proteinu obsahuje extra dávku bílkovin, díky kterým skvěle zasytí.

  • Zdravý dezert | Borůvkové muffiny
    Zdravé Dezerty

    Zdravý dezert | Borůvkové muffiny

    Pokud Vás po obědě honí mlsná, pak je tento jednoduchý recept přímo pro Vás. Tyto borůvkové muffiny Vás ohromí skvělou chutí a zároveň se nemusítě bát výčitek. Bez obsahu přidaného cukru a s extra bílkovinami a vlákninou.

  • Fitness Mars dort
    Zdravé Dezerty

    Fitness Mars dort

    Máte rádi tyčinku Mars s nugátem a karamelem? Tak to rozhodně vyzkoušejte recept na luxusní Mars dort, který nikterak nenaruší ani striktnější režim. Pokud nejste v dietě doporučujeme dort dozdobit nakrájenou klasickou tyčinkou Mars, pokud však hlídáte každou kalorii, máme alternativu i pro vás.