Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit Kinder Maxi King overnigt oats

Overnight oats neboli ovesná kaše přes noc je velmi oblíbenou pochoutkou. Aby taky ne, ingredience stačí jen zamíchat a odležení v lednici přes noc udělá práci za vás. Během chvilky připravíte skvělou snídani, nebo super vychlazený dezert. My se inspirovali Kinder Maxi King a připravili tvarohovo karamelové overnight oats s křupavou čokoládou.

Ingredience: 

Postup:

  1. Veškeré ingredience na 1. vstvu smícháme a dáme do formy 9x 11 cm.
  2. Ingredience na 2. vrstvu také smícháme a dáme na vrstvu první.
  3. Nakonec přidáme smíchané ingredience na 3. vrstvu.
  4. Posypeme lískovými ořechy.
  5. Hotový dezert necháme nejlépe odležet do druhého dne v lednici

NÁŠ TIP: Lískové ořechy poskytují obrovský zdroj energie pro naše tělo! I proto jsou vyhledávanou pochoutkou pro sportovce. Lískové ořechy jsou velice bohaté na bílkoviny a obsahují velké množství minerálů: draslík, fosfor, vápník, horčík, zinek, mangan, železo a vitamíny B1, B2, B6, C, D, E a kyselinu listovou.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Fitness batátové šulánky

Perfektní jídlo pro všechny milovníky sladkého. Šulánky z batátů jsou netradiční, přitom rychlý a mooooc dobrý recept, který rozhodně stojí za zkoušku. Sladké jídlo, ve kterém o bílkoviny rozhodně není nouze. Pro wau efekt doporučujeme s rozdrolenou sušenkou, čekankovým slazením a čerstvým či lyofilizovaným ovocem. 

Fit zdravé Kinder řezy s proteinem

Kdo by nemiloval Kinder Pingue. Čokoládový korpus, se smetanouvou náplní a to celé obalené v čokoládě. Toto je recept, který za to stojí vyzkoušet.

Sleduj nás i na sociálních sítích: