Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit lehký kokosový dort s ovocem

Zdravé Dezerty

Upečte si lahodný a lehký dezert s chutí kokosu a ovoce. Jeho příprava nezabere mnoho času a jehochuť každého dostane.

Korpus: 

Vše smícháme a dáme do formy (o  průměru cca 19cm) vystlané pečícím papírem. Zakryjeme alobalem a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C 45 minut. 

Krém:

  • 130 g oloupaného pomeranče nebo mandarinek
  • 60 g banánu
  • 100 g tvarohu
  • 50 ml mléka (může být mandlové)
  • 50 g želatinového ztužovače za studena 
  • pár kapek flavdrops kokos

Banán a pomeranč spolu rozmixujeme. Želatinu vyšleháme metličkou ve vlažném mléce a smícháme s ostatními ingrediencemi. Dáme na vychladlý korpus a necháme aspoň hodinku ztuhnout v lednici.


NÁŠ TIP: Topping Got7 nutrition. Sladké toppingy s vynikající chutí bez cukru, jsou husté, perfektně dochutí a osladí každý pokrm a bez zbytečných výčitek z přijatých kalorií navíc. Vyzkoušejte sirupy na palačinky, kaši nebo jen tak. Slazeno maltitolem a sukralózou, neobsahují žádný přidaný cukr.


Mohlo by vás zajímat:

Fitness Kinder Schoko Bons cheesecake

Fitness Kinder Schoko Bons cheesecake musíte vyzkoušet! Vzhledově luxusní a chuťově perfektně vychytaný dezert, který potěší každého milovníka ořechů, ořechového másla a bílé čokolády. 3 vrstvy, které společně vytváří dokonalou kombinaci.

Fit banánové minibábovičky

Upečte si zdravé minibábovičky, které jsou díky banánu sladké a vláčné. Čím zralejší banán použijete, tím bude těsto sladší. Banány jsou výborné nejen pro svou sladkost. Obsahují celou řadu mikronutritentů. Například draslík, který napomáhá předcházet svalovým křečím. 

Sleduj nás i na sociálních sítích: