Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit ovesný jablečný koláč

Jednoduchý a rychlý recept pouze z pár ingrediencí. K dnešnímu receptu vám stačí 6 ingrediencí, necelá hodinka času a zdravý jablečný ovesný koláč je na světě. Díky jablečnému pyré či rozmixovaným jablkům je koláč vláčný, ovesné vločky dodají koláči dostatek vlákniny a přimícháním proteinu získáte bílkovinovou pecku.

Ingredience: 

Postup:

  1. Smícháme všechny sypké ingredience.
  2. Následně k nim přimícháme vejce, mléko, jablečné pyré a směs necháme chvíli odležet.
  3. Poté ji přemístíme do formy vyložené pečícím papírem a dáme do předehřáté trouby na 180° péct cca 50-55 minut.
  4. Dobrou chuť!

Náš TIP: SMARTFUEL 100 % whey protein 

Vytuňte koláč o bílkoviny navíc. Bílkovinový koláč upečete jednoduše přidáním proteinu. Protein můžete zvolit ochucený, čímž koláč ještě dosladíte. Sáhnout však můžete i po neochucené variantě natural. Jednou odměrkou doplníte 23,4 g bílkovin. Natural verze neobsahuje aditiva či jiné přidané složky, jedná se o 100% čistý protein té nejvyšší kvality.

Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Pomerančový mugcake s vanilkovým proteinem

Lahodný nadýchaný minidortík hotový do 4 minut, bez zapnutí trouby a ušpinění hory nádobí. Mugcake je makrofriendly a plný bílkovin. My jsme tentokrát připravili mugcake v kombinaci vanilkový protein a osvěžující pomeranče.

Peanut Butter Cup bez přidaného cukru

Každý je zná, každý je miluje! Přidali jsme bílkoviny, cukr vyměnili za datle a čekanku a zdravější verze košíčku je na světě. Vyzkoušejte recept na oblíbenou sladkost, kterou si můžete vychutnat klidně i v dietě.

Sleduj nás i na sociálních sítích: