Můj účet
Přihlášení
Menu

FIT snídaně | Karamelové proteinové lívance

Lívanců není nikdy dost! Tentokrát Vám přinášíme velmi chutný recept na karamelové lívance. Samozřejmostí je extra dávka bílkovin, žádný přidaný cukr a jednoduchá příprava. Nazdobit si je můžete dle libosti a chuti. 

Ingredience:

+ olej ve spreji na smažení

+ na ozdobení: čekankový sirup, arašídové máslo, hořká čokoláda, ořechy... 

Postup:

  1. V misce smíchejte všechny ingredience a směs rozmixujte.
  2. Na pánev nastříkejte olej a lívance smažte dozlatova z obou stran.
  3. Ozdobte podle chuti, my jsme použili čekankový sirup, arašídové máslo, hořkou čokoládu a oříšky.
  4. Dobrou chuť :)

International Collection Cooking spray

Díky těmto olejům ve spreji ušetříte spoustu kalorií a zjednodušíte si práci. Jsou velmi jednoduché na použití, mají mechanické rozprašování, které je šetrné k životnímu prostředí. Sprej vytvoří jemnou ,,mlhu¨ přes celou pánev, bez zbytečných zbytků a nepořádku. Hodí se na vaření, pečení, na dochucení salátů či jiných studených pokrmů. 


Mohlo by Vás zajímat:

Banánové lívanečky s čokopecičkami | TIP na SNÍDANI

Máte po ránu chuť na sladkou snídani? Inspirujte se naším fit a jednoduchým receptem, na který Vám stačí pár surovin, příprava zabere jen pár minut a skvěle si pochutnáte.

Fit jablečné lívance s karamelem

Jablečné lívance ze špaldové mouky vypadají složitě, jako recept pro pomalé víkendové ráno, ale omyl! Těsto na lívance máte umíchané za dvě minutky a hotové lívanečky máte na stole za minut deset. Ve zdobení se meze nekladou. Pokud si hlídáte každou kalorii, máme pro vás tip na dietnější zdobení.

Sleduj nás: