Můj účet
Přihlášení
Menu

Banánové lívanečky s čokopecičkami | TIP na SNÍDANI

Máte po ránu chuť na sladkou snídani? Inspirujte se naším fit a jednoduchým receptem, na který Vám stačí pár surovin, příprava zabere jen pár minut a skvěle si pochutnáte. Lívanečky si můžete doplnit čímkoliv, na co máte chuť. My jsme použili tvaroh pro doplnění bílkovin, ovoce, čoko pecičky a čekankový sirup.

Ingredience:

+ čokopecičky

Postup:

  1. Všechny ingredience rozmixujeme v mixéru, aby nám vzniklo hladké těsto na palačinky. 
  2. Jako poslední přidáme čokopecičky a jemně promícháme.
  3. Rozehřejeme si pánev s kapkou oleje.
  4. Lžící nebo naběračkou tvaoříme na pánvi malé lívance a opékáme je z obou stran do zlatova.
  5. Lívanečky zdobíme tvarohem ochuceným oblíbenými flavdrops, kolečky banánu, posypeme čokopecičkami a dochutíme čekankovým sirupem.
  6. Dobrou chuť :)

Grizly Ovesné vločky bezlepkové

Pokud máte intoleranci nebo alergii na lepek nebo Vám lepek nesedí a nedělá Vám dobře po stránce trávení, tak zkuste bezlepkové vločky od Grizly. Chuťově i strukturou jsou nerozeznatelné od klasických vloček. Lepek se odstraňuje lisováním ovesných zrn, ale při zpracování nejsou odstraněny vnější obalové vrstvy (obilky neboli otruby). Právě otruby obsahují důležité živiny, nerozpustnou i rozpustnou vlákninu, dále vitamíny zejména skupiny B a E a minerální látky jako hořčík, draslík, železo a fosfor. Vločky jsou skvělým zdrojem sacharidů, které díky obsahu vlákniny dobře zasytí. Lze je připravovat na mnoho způsobů, například jako snídaňovou kaši, lze je přidat do smoothie, jogurtu nebo z nich připravit s ovocem a ořechy granolu. Využití najdou i ve slané kuchyni, například na zahuštění polévek či omáček. 


Mohlo by Vás zajímat:

Super jednoduché proteinové lívance | TIP na zdravou a vyváženou SNÍDANI

Kvalitní strava by měla být jednou z nejdůležitějších priorit, ale nemusí to nutně znamenat, že budete v kuchyni trávit dlouhé hodiny. Přesvědčte se sami a vyzkoušejte naše měkké a nadýchané proteinové lívanečky, které jsou hotové během chviličky.

Podcast: Otázky a odpovědi | Je zdravější bezlepková strava? Výhody přerušovaného hladovění. Kouření pro lepší výsledky?

Výživový specialista Petr Havlíček a trenér Jirka Vacek odpovídají na vaše otázky. Vybrali jsme vaše dotazy, které píšete pod YouTube videa.

Sleduj nás: