Můj účet
Přihlášení
Menu

Fit jablečné lívance s karamelem

Jablečné lívance ze špaldové mouky vypadají složitě, jako recept pro pomalé víkendové ráno, ale omyl! Těsto na lívance máte umíchané za dvě minutky a hotové lívanečky máte na stole za minut deset. Ve zdobení se meze nekladou. Pokud nedržíte striktní jídelníček můžete si dopřát klasický karamel, pokud si kalorie hlídáte, máme variantu i pro vás.

Ingredience s postupem


Arašídy s příchutí slaný karamel

Dokonalá chuť, jemná krémová konzistence a úžasná vůně. Tento chuťový skvost tvoří 3 kvalitní suroviny: na sucho pražené arašídy z Argentiny, vyladěná karamelová čokoláda z Belgie a špetka Maldon soli z Británie, kterou solí sama královna. Dokonalý gurmánský zážitek bez kompromisů. Nejlépe chutná tekutý, při pokojové teplotě a pořádně rozmíchaný.


Zdroj: Delish by Adri

Mohlo by vás zajímat:

Tvarožník Low Carb

Low carb tvarožník pouze z tvarohu, vejce, pudingu a sladidla. Žádná mouka, žádný cukr. Vyzkoušejte tvarohový dezert s nízkým obsahem sacharidů. Pro wau efekt doporučujeme servírovat s ořechovým máslem a lesním ovocem.

4 tipy na jednoduché a zdravé snídaně

Lámete si hlavu nad rychlými, ale zdravými snídaněmi? Petr Havlíček a Tereza Fuková pro vás připravili 4 recepty na nutričné výživné snídaně, které připravíte v pár okamžicích. 

Sleduj nás: