Můj účet
Přihlášení
Menu

Kuřecí směs s rýží

Zdravé Večeře

Osvědčená klasika! Těžko byste hledali více fitness jídlo, než právě kuře s rýží. Díky koření a dalším ingrediencím nikdy nebude chutnat stejně, dosyta a s chutí se najíte a hlavně vám po takovém obědě nebude těžko. My jsme připravili rýži s kuřetem a zeleninou v příchuti slaniny a chedaru.

Ingredience:

Postup:

  1. Nejdříve si dáme do hrnce vařit rýži.
  2. Mezitím, co se nám rýže vaří, si zeleninu a maso si nakrájíme na menší kousky a dáme do pánve.
  3. Zastříkneme olejem, okořeníme a vše zamícháme.
  4. Restujeme dozlatova.
  5. Nakonec podáváme směs spolu s rýží a můžeme dochutit sójovou omáčkou.

NÁŠ TIP č.1: Kernel kořenící směsi jsou z pravého sýru, přesto se jedná o surovinu vhodnou do diety. Koření bez chemických složek se skvěle hodí na dochucení masa, rýže, zeleniny nebo popcornu. Jednotlivé varianty jsou vyráběné s podílem opravdového čedaru, parmezánu či smetany.

NÁŠ TIP č.2: Jste na štíru s časem? Vyzkoušejte Expres Menu dušená rýže, která vám usnadní život - nebo ušetří pár minut :)
Dušená rýže dochucená jen solí. Hotové sterilované kvalitní jídlo, které není potřeba vařit. Nemusí se ani přilévat voda – jídla nejsou dehydratovaná. Jídlo v sáčku můžete jednoduše ohřát a servírovat. Bez obav ho můžete sníst i studené.


Zdroj: Eliška Ságnerová

Mohlo by vás zajímat:

Špaldové housky se semínky

Domácí fit zdravé pečivo není tak složité, jak se o něm traduje. Čerstvé vláčné domácí pečivo máte upečeno do hodinky. Navrch doporučujeme semínka, hrubozrnou sůl nebo třeba sýr. Máme řešení i pro dietáře, místo sýru sáhněte po sýrovém koření.

Ovesno-dýňový chlebíček

Vyzkoušejte chutnou a zdravou alternativu běžného pečiva. Jednoduchý ovesno-dýňový chlebíček budete mít hotový během pár minut

Sleduj nás i na sociálních sítích: